Mi történik, ha kibányásszák az utolsó bitcoint? Szakértő válaszol

-

Mohamed El Masri bányászati szakértő azt jósolja, hogy a bitcoin körülbelül 430.500 dollárt fog érni, amikor az utolsó coint is kinyerik.
Amikor az utolsó bitcoin (BTC) véglegesen kibányászásra kerül, az azon bányászok megélhetését fogja érinteni, akik a blokkjutalmakra mint bevételi forrásra támaszkodnak. Ennek ellenére a bányászat jövője egy szakértő szerint továbbra is ígéretes marad.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cointelegraph interjújában Mohamed El Masri, a PermianChain bányászati megoldásokat kínáló cég alapítója beszélt a bányászatba beugró új szereplőkről, a bányászat jövőjéről és arról, hogy mi történik a bányászat jövedelmezőségével a 21 milliomodik BTC kibányászása után.
El Masri kiemelte, hogy a hatékonyság nagyon fontos szempont, amelyet az új játékosoknak a bányászatban figyelembe kell venniük. Mivel a bányászati profit attól függ, hogy mennyire hatékony a bányászati művelet, a vezető megjegyezte, hogy a hatékonyság minimálisra csökkenti az energiaköltséget.

Amikor a bányászati terület jövőjéről kérdezték, az ügyvezető elmondta, nem mindig a profitról van szó. El Masri elmondta, hogy a bányászati ágazat jövője az általa „igazi Bitcoin-bányászoknak” nevezett bányászokon múlik, akiknek fontosabb a blokkok kinyerése, mint az, hogy mennyi BTC-t tudnak átváltani fiat valutára. A vezető megjegyezte, hogy az ilyen típusú bányászok lesznek a vezető szereplők a területen.
Kifejtette, hogy:

„A Bitcoin-bányászati ágazat jövője attól függ, hogy az iparág szereplői továbbra is elkötelezettek lesznek-e e monetáris és pénzügyi áttörés infrastruktúrájának támogatása mellett, bármilyen áron.”

A vezető megosztotta előrejelzéseit arról is, hogy hogyan fog kinézni az iparág, ha az utolsó BTC-t is kibányásszák. El Masri szerint, ha eljön az idő, a BTC-bányászat még mindig nyereséges lehet, mert a tranzakciós díjak a blokkjutalmak helyébe lépnek mint a bányászok bevételi forrása.

Kereskedj $500 bonusszal es találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A kutató azt jósolta, hogy addigra a BTC-k darabonként 430.500 dollárt fognak érni.
El Masri kifejtette, hogy a tranzakciós díjak egy év alatt közel 3 milliárd dollárt fognak termelni ezen az árfolyamon. Megjegyezte, hogy más növekedési hajtóerőket is figyelembe kell venni, többek között a 2. rétegbeli fejlesztéseket és az energiahatékonyság növelését.
A Cointelegraph Research által szervezett panelbeszélgetésen Bitcoin-bányászati szakértők osztották meg, hogyan készülnek fel a következő Bitcoin-feleződésre.
A panel szerint több lehetséges lépés is létezik, köztük a medvepiac alatti túlélésre való tervezés és a bikapiac kihasználása.

Olvastad már? Miért lőtt ki a kriptó, ha rossz hírek érkeztek?

Forrás:  cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A ChatGPT szerint, ez az 5 érme 2024-ben Dogecoin-szerű nyereséget érhet el

Vendégbejegyzés A kriptopiac a várakozástól pezseg. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők a következő nagy nyerteseket keresik. Ezek közül öt kriptovaluta emelkedik ki, amelyek mindegyike a Dogecoin...

Ez nem néz ki jól a Bitcoin Hodlerek, figyelmeztet Peter Schiff

Schiff egy pszichológiai vonalat mutatott be, amelyet a Bitcoinnak fenn kell tartania, hogy elkerüljön egy hevesebb árkorrekciót. A Peter Schiff újabb verbális támadást hajtott végre az...

Már 1000 bitcoin-automata van Ausztráliában

Ausztrália, a harmadik legtöbb bitcoin ATM-et üzemeltető ország új mérföldkövet ért el, mivel már 1000 aktív gép üzemel az államban. Az Egyesült Államok 2017 novemberében,...

Az XRP brutális visszaesése: 3 árszint, amit figyelnünk kell

Prémium Ripple (XRP) Az XRP brutálisan elutasította a 200 EMA ellenállási szintet. A stabilitás fenntartására tett kísérlet után az XRP éles visszafordulást tapasztalt a mozgóátlagtól, ami potenciálisan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!