Hurrá, a Smog airdrop lángokkal perzsel

-

A Solana vadonatúj, tüzes projektje, a Smog mém érme (SMOG) látványosan a közösséget helyezi a középpontjába.

Ez abból is kifénylik, hogy a minap kifizette a jól megérdemelt jutalmakat az első két airdrop szezon több mint 11 millió sikeresen elvégzett küldetéséért. Minderről egy X-en közzétett bejelentés is tanúskodik.

A Smog 1. szezonjának airdropja azokat a SMOG érme birtokosokat jutalmazta, akik csatlakoztak a projekt questboardjához a Zealy felületén, és XP pontokért cserébe teljesítették az izgalmas napi küldetéseket, valamint a közösségi feladatokat.

Az első szezont egy pillanatfelvétel zárta egészen pontosan 2024. április 3-án, 14:00 UTC-kor.

Összesítve a számokat, a szervezők az első szezonban majdnem 50 000 résztvevőt számlálhattak, akik megközelítőleg 9 millió küldetést teljesítettek.

A dicsőséges 2. évad április 4-én vette kezdetét és cikkünk írásakor is tart. A csapat most díjazza a SMOG-tulajdonosok on-chain aktivitását, melyet a Smog indítása óta produkáltak. Természetesen azok a tulajdonosok is jutalmazva vannak, akik a Zealy második évadának questboardján lévő közösségi küldetések teljesítését tűzték ki célul.

Ám április 4-e nem csak a 2. szezon debütálásáról híres, hiszen ekkor vezették be az érmét a MEXC központi tőzsdére (CEX) is.

A Solana torlódási rendellenességei következtében a csapat sajnos kénytelen volt elhalasztani az 1. szezon kifizetését, és áthelyezni azt a 2. szezonba.

A döntés egyértelműen a közösség érdekében született, hiszen el szerették volna kerülni azt, hogy a nem várt torlódási problémák miatt bármelyik felhasználó lemaradjon.

Szerencsére a Solana április 15-én telepített egy frissítést, melyet a Smog csapata több ízben is letesztelt, hogy valóban végre lehet-e hajtani az airdrop-ot.

Mivel mindent rendben találtak, a Smog 1. szezonjának airdrop kiosztása április 19-én, pénteken a kezdetét vehette, majd április 20-án, szombat délutánra fejeződött be.

A késésre hivatkozva a Smog csapata két hétre való érmét osztott ki, és a következő hat hét során még hat kifizetésre kerül majd sor.

A SMOG a Solana közösségi mém érméje

Amint az ismeretes, a mém érmék a kriptovilág legvolatilisebb befektetései közé sorolandók, mivel hajlamosak eltúlozni az ármozgásokat a szélesebb piacon, és hiányoznak az egyértelmű alapok is.

Amikor a BTC rallira adja a fejét, akkor megcélozhatják a Holdat is, de ha a jó öreg Bitcoinnak ne adj isten rossz napja van, akkor a mém érmék részben a kockázatos voltuk miatt hihetetlenül gyorsan veszíthetnek is az értékükből. 

A Smog merőben más, mint az eddig megismert kutyás mém érmék, melyek pénzt keresnek a befektetőiknek.

A Smog elnevezés “A hobbitban” megismert tűzokádó őrzőre, Smaug-ra utal. Itt viszont nincs semmiféle Magányos Hegy, bárki hozzácsapódhat az airdrop-hoz, és kaphat egy szeletet abból a bizonyos profittortából.

A SMOG február 7-én lépett be a Jupiter decentralizált tőzsdére (DEX), és kifejezetten gyorsan sikeressé vált.

Ennek oka a hatékony közösségépítés, az elkötelezettség növelését célzó hatalmas motivációs erő, és egy kreatív airdrop bevetése, melyet egyszerűen csak „Minden idők legnagyobb Solana Airdropjaként” hirdetnek.

A Smog projektjéhez úgy csatlakozhatsz, ha van egy feltöltött Solana-pénztárcád, mely segítségével a Jupiter DEX aggregátoron, a Birdeye, vagy a MEXC felületén keresztül SMOG-ot vásárolhatsz.

A SMOG natív tokennel aztán megnyílik számodra a „The Dragon’s Court” kriptoközösség, és a tulajdonosok jogosultak az airdrop jelenleg is tartó második szezonjára.

A küldetések teljesítése nem minden, hiszen a SMOG tokeneket akár le is kötheted az Ethereum-hálózaton egy 90 napos megszolgálási időszakra, és így még több jutalmat szerezhetsz. Ha így teszel, a hivatalos honlapon 10% kedvezményt kapsz a vásárláskor.

smog

Látogass el a SMOG oldalára még ma

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!