10x-es nyereségre vágysz? Ezek az érmék teljesíthetik az álmod

-


Vendégbejegyzés


Ha szétnézel a kriptopiacon, akkor láthatod, hogy egy szakadatlan bullish trend uralja, mely nem veszít a lendületéből.

Ugyan elő-előfordul némi áringadozás, de ez nem tántorítja el a befektetőket, és a hangulat továbbra is rendkívül pozitív.

A legígéretesebb kilátások a kisebb altcoinok szektorában rejlenek, ahol az utóbbi időben több érme is kiemelkedően teljesített.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Főleg a 99Bitcoins (99BTC), a Smog (SMOG) és a Slothana (SLOTH) győzte meg a befektetőket. Ebben a cikkben alapos tájékoztatást adunk ezekről a projektekről, és minden fontos információt eléd tárunk.

A 99Bitcoins egy innovatív Learn 2 Earn jutalom mechanizmussal startol

érme

A 99Bitcoins (99BTC) nevű projektnek egy egészen egyedi ajánlata a „Learn 2 Earn”, és ezzel szinte arcpirítóan zavarba hozza a kriptopiacot.

Ez a BRC-20 ökoszisztéma villámgyorsan növekszik, és mivel már most jókora vonzerőre tett szert, elmondható, hogy bőven megvan benne a 10x-es értéknövekedés potenciálja.

Maga a projekt egy megbízható közösséggel dicsekedhet, és oktatási tanfolyamaira több mint 2 millióan regisztráltak.

Mivel a Bitcoin rekordmagasságokkal kacérkodik, a BTC is a felére csökkent, és egyre többen választják a piac vezető érméjét, természetesen további növekedés is várható.

A 99Bitcoins a jövő tanulási lehetőségeit biztosítja, kifejezetten azért tervezték, hogy motiválja az érdeklődőket a kriptovalutákkal kapcsolatos ismereteik bővítésére.

A projekt integrálja a már bizonyított 99Bitcoins platform sikerét a BRC-20 technológiával, és megálmodott egy Learn-to-Earn platformot, amely gyakorlatilag jutalmazza a felhasználókat a kriptókkal kapcsolatos ismereteik bővítéséért. 

A legfontosabb funkciók az alábbiak: interaktív kripto tanulófelület, kereskedési jelzések,  token-alapú jutalmak, átfogó eszközök és oktatási források.

A felhasználók a 99BTC érmét le is köthetik, így további érmékhez juthatnak.

A jutalmak szétosztásához az Ethereum-blokkot használják, és 2 év leforgása alatt a tokenkészlet 14%-át osztják szét. A jutalmak kiszámítása a lekötési pool, és a becsült éves jutalom százalékos aránya alapján történik.

érme

A 99BTC ICO-ja cikkünk írásakor is folyamatban van. A jelenlegi ár 0,00101 dollár, és mindeddig több mint 551 000 dollárt gyűjtött össze a csapat.

A teljes érmekínálat 99 milliárd érmére rúg, a tokenomika pedig így oszlik meg: 15% jut az előértékesítésre, 14% a stakingre, 23% a projektalapokra, 17% a közösségi jutalmakra, 23% a marketingre és 8% a tőzsdei likviditásra.

Megnézem a 99Bitcoins előértékesítését

Egy Smog (SMOG) mindenek felett

A mém érmék az elsődleges urai a kriptovilágnak, és számos új token versenyez a befektetők figyelmének megszerzéséért.

Ez a tendencia már tavaly nyilvánvalóvá vált, amikor több mém érme is felülmúlta a szélesebb piac teljesítményét.

Ez az irány a reményeink szerint továbbra is folytatódik, és a mém érme szektor megőrzi különleges frissességét és befektetési vonzerejét.

A mém érmék között messze kimagaslik a sárkányos Smog (SMOG), mely egy Solana-alapú mém érme. A token gyorsan meghódította a decentralizált tőzsdéket (DEX), és a Jupiteren elérte a 2 millió dolláros piaci kapitalizációs értéket.

Ráadásul a közelgő airdropja, kiegészülve a folyamatos 10%-os érmekedvezménnyel, nagy esélyt ad számára a határozott növekedésre.

A Smog olyan elődök lábnyomában jár, mint például a Bonk és a Myro, amelyek bámulatos növekedést élhettek át, a SMOG DEX kereskedési volumene pedig nem is olyan régen még az Uniswap-ét is lekörözte.

Ott van tehát a nagy lehetőség a SMOG előtt, hogy legyőzze a SPONGE-t, amely 2 millió dollárról 100 millió dollárra, azaz mintegy az 50-szeresére ugrott.

A SMOG most az egyik legjobb választás befektetés céljára: hamarosan bekövetkező airdrop-ja feltehetően az élbolyba repíti, és 2024-es év egyik legnépszerűbb mém érméjévé válhat.

Nézd meg a SMOG előértékesítését

A Slothana (SLOTH) a mém érmék világának csúcsát készül meghódítani

A Slothana (SLOTH) egy olyan, a Solana blokkláncon tanyázó mém érme, amely gyorsan meghódította a kriptopénzek rajongóinak szívét.

Ráadásul a SLOTH honlapjának koncepciója szakít minden régi hagyománnyal, és a kellős közepén egy lusta irodai lajhárt láthatunk.

A SLOTH-ot valószínű ugyanaz a csapat istápolja, mint a SMOG mém érmét, és növekedési üteme kiválóan tükrözi a SMOG esetében látott 75-szörös növekedést.

A SLOTH szinte egy szempillantásnyi idő alatt elérte a több mint 10 millió dollárnyi finanszírozást, ami bizakodásra adhat okot a jövőre nézve.

A részvétel pofonegyszerű: a felhasználók a honlapon megadott címre küldhetik a SOL-t, melyeket az ICO végén lévő airdropon vehetnek majd át.

1 SOL 10 000 SLOTH tokent ér, tehát a potenciális profit igen nagy.

Tekintettel arra, hogy mennyire kapósak manapság a Solana mém érmék, és hogy a Bitcoin feleződését is annyira várják (ugyanakkor van, mint az április 20-i Dogecoin-nap), a Slothana-ra valószínűleg lehet számolni a jövőben is. 

Nézd meg a Slothana előértékesítését

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!