Mt.Gox új fejezete: A kártérítési tranzakciók lezárása

-

Az Mt.Gox a hitelezők számára régóta várt kártalanítási folyamat utolsó szakaszához közeledik, és jelentős kriptopénz-kifizetések vannak kilátásban.

A Reddit-en nemrég megjelent frissítések szerint a megszűnt tőzsde várhatóan 2024 októberéig 142.000 bitcoint (BTC), 143.000 bitcoin cash-t (BCH) és 69 milliárd yent (510 millió dollár) oszt ki.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Aktualizált eljárások és várható kifizetések

Az Mt.Gox honlapján található hivatalos űrlap nemrég frissítette a táblázatokat, amelyeken most már a kifizetések állapota mellett a várhatóan kivonásra kerülő tokenek száma is szerepel, beleértve a BTC-t, a BCH-t és a yent is.

A frissítés döntő fontosságú volt a végső elosztási fázisra való felkészülésben, amely várhatóan 2024 októberének vége előtt fejeződik be.

A kezdeti folyamat után, amikor a hitelezők megerősítő e-maileket kaptak a tőzsdei címek számláinak tulajdonjogát igazolandó, az Mt.Gox megerősítette a Bitcoin-címeket a visszafizetéshez.

E lépés része annak a szisztematikus megközelítésnek, amely biztosítja, hogy a pénzeszközök elosztása biztonságosan és pontosan történjen.

Ez a gondos folyamat célja a biztonsági intézkedések megerősítése és a hitelezők biztosítása a nekik járó kártérítés sértetlenségéről.

Ahogy az Mt.Gox jelentős mennyiségű kriptopénz piacra bocsátására készül, ez potenciálisan hatással lehet a Bitcoin árfolyamára.

Konkrétan a nagy mennyiségű Bitcoin beáramlása fokozott óvatosságot eredményezett a piacon, és egyes elemzők potenciális eladási nyomást jósolnak, amely negatívan befolyásolhatja a Bitcoin árfolyamát.

Mi a hitelezők következő teendője?

A hitelezőknek azt tanácsolják, hogy szorosan tartsák be az Mt.Gox megerősítő e-mailjeiben szereplő utasításokat.

A BTC és BCH kifizetésekhez kapcsolódó tőzsdei címek tulajdonjogának ellenőrzése és megerősítése elengedhetetlen a pénzeszközök pontos és biztonságos átvételéhez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Összefoglalva

Az Mt.Gox kompenzációs tervének végső szakaszai jelentős mérföldkövet jelentenek a kriptopénz-iparágban, és potenciálisan precedenst teremtenek a hasonló esetek jövőbeli kezelésére.

A tőzsde 2014-es összeomlása óta a megoldásra váró hitelezőknek azt tanácsolják, hogy gondoskodjanak arról, hogy minden információjuk naprakész legyen, és készüljenek fel a beérkező kifizetésekre, amelyek jelentősen átformálhatják pénzügyi helyzetüket.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? 5000%-os növekedés várható: A holnap legjobb kriptói nyilvánosságra kerültek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!