DappRadar és a Decentralized Infrastructure Network (DIN) együttműködésbe kezdett

-

A DappRadar nemrégiben jelentette be, hogy hivatalos partnerévé vált a Decentralized Infrastructure Network (DIN) szervezetnek.

A DIN egy olyan kezdeményezés, amely a decentralizált internetes infrastruktúra kiépítését tűzte ki célul, hogy mindig elérhető és megbízható szolgáltatásokat biztosítson.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tech-óriások is decentralizációt akarnak

A DIN keretein belül az Infura, a Tencent Cloud, a Google, a Microsoft és számos más cég csatlakozott a közös kezdeményezéshez, hogy együtt dolgozzanak a decentralizált szolgáltatások elérhetővé tételéért.

A DappRadar szintén csatlakozott hozzájuk, és elkötelezte magát amellett, hogy hozzájárul a decentralizált jövő megteremtéséhez.

A DIN eredetileg 18 partnerrel indult, amely 2023 novemberében történt, most viszont már több, mint 60 vállalat csatlakozott a kezdeményezéshez, köztük a DappRadar is.

DappRadar

A DappRadar a nyilatkozatuk alapján hisz abban, hogy a decentralizáció létfontosságú a nyitottabb internet jövőjének biztosításához.

A DappRadar token lesz az irányítás eszköze

A DappRadar csapatának tagjai elkötelezték magukat amellett, hogy közösségüknek, a DappRadar DAO-nak segítségével, felhatalmazást adnak a felhasználóknak a RADAR tokenen keresztül a platform menedzselésére. A platformjuk több, mint 60 blokkláncot követ nyomon.

Mi az a DIN?

A DIN egy olyan kezdeményezés, amelynek célja a nyilvános infrastruktúra kiépítése az internet javítására.

A DIN egy decentralizált hálózati szolgáltatás, amely fejlesztők, programozók számára biztosít megbízható blokklánc infrastruktúrát.

Ennek segítségével a fejlesztők csatlakozhatnak az Ethereumhoz és más kiemelkedő blokkláncokhoz, beleértve a második rétegű hálózatokat is.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A DIN-nel a felhasználók átirányíthatják az RPC forgalmat egyik partnerről a másikra, így garantálva a folyamatos rendelkezésre állást.

A DappRadar és a DIN közötti partnerség első lépései már megtörténtek, és a jövőben további lépéseket terveznek, beleértve a technikai támogatást, a közösségépítést és a marketinget is.

A céljuk az, hogy több szolgáltatást, innovációt és értéket hozzanak a Web3 közösség számára.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A kripto bálnák nagyban fogadnak a Raboo előértékesítésre az AVAX és a TRX előre jelzett csökkenése közepette

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!