A kripto bálnák nagyban fogadnak a Raboo előértékesítésre az AVAX és a TRX előre jelzett csökkenése közepette

-


Vendégbejegyzés


Miközben a befektetők egyre jobban aggódnak a kriptopiac egészségi állapota miatt az Avalanche árfolyam és a Tron értékének csökkenése közepette, a kriptobálnák a Raboo-ra irányították figyelmüket. Az új mém érme a kripto előértékesítése során érzi a figyelmet.

A mindössze 0,0036 dolláros árral és az 1 millió dolláros összegyűjtött mérföldkőhöz közeledve a Raboo ellenszegül a trendnek, mivel a kriptobálnák lelkesen támogatják ezt az újoncot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Közben az elemzők további esést jósolnak a Tron és az Avalanche árfolyamának.

Az Avalanche árfolyam-előrejelzések a piaci küzdelmek közepette esnek.

Miközben az Avalanche árfolyama 2024 első negyedévében jelentős emelkedésnek örvendett, mivel a befektetői hangulat teljesen bikaivá vált, a második negyedév elején jelentős visszaesés következett be az elmúlt hónapban, és az 50 dollár feletti szintről mintegy 40%-kal esett vissza.

Bár a szélesebb kriptopiaci fellendülés kritikus tényező volt az Avalanche árfolyamának újraindulásában, a platform „Meme Coin Rush” programjának elindítása, amelynek keretében 1 millió dollárt fektettek be a mémérme ökoszisztéma beindításába az Avalanche-on, szintén szerepet játszott.

Ez ösztönözte a kriptobálnák nagyszabású befektetéseit, ami az akkori kriptopiacba vetett bizalom fellendülését illusztrálta.

Noha az elmúlt 24 órában, a cikk írásakor az Avalanche árfolyama mintegy 6%-kal emelkedett, még nem tudni, hogy ez a jobb idők jele-e.

Tron: Két lépés előre, egy lépés hátra

Sok más bevált kriptovalutával ellentétben a Tron sokkal stabilabb értéknövekedést tapasztalt az elmúlt egy évben, 66%-kal emelkedett az egy évvel ezelőttihez képest.

Az árak az elmúlt hónapban viszonylag stagnáltak, annak ellenére, hogy februárban bejelentették az új Layer 2 megoldást, amely növeli a Tron interoperabilitását.

A Tron további kihívások előtt áll, mivel az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) ténybeli ellentmondásokra hivatkozva pert indított.

Miközben a jogi kihívás teljes hatása egyelőre ismeretlen, a Binance.US már törölte a TRX tokent a likviditási aggályok miatt.

Ennek eredményeképpen nem csoda, hogy a kriptobálnák máshová összpontosítják figyelmüket.

Vajon a Raboo elérheti a 100-szoros hozamot idén?

A Raboo a mémérme-rajongók körében a napirenden van. Az AI technológia és a SocialFi koncepciók egyedülálló fúziója meghódította a kriptobálnák, befektetők és mémrajongók szívét és gondolatait.

raboo

Az izgalmas és sokak által várt digitális ökoszisztéma szembemegy a mémérmék normáival, mivel többet kínál, mint könnyed digitális Lols.

Helyette egyesíti a kreativitást, az NFT-ket, a merch-et és az egyedi AI által generált tartalmat egy olyan központi rendszerben, ahol a mémrajongók egy élénk, hasonlóan gondolkodó közösséggel találkozhatnak.

A tokenek tulajdonosai számos izgalmas előnyt élvezhetnek. A felhasználók élvezhetik az egyedülálló post-to-earn mechanizmust, amely arra ösztönzi őket, hogy pénzzé tegyék tartalmaikat a közösségi médiában.

A csomag legvonzóbb része mégis az ICO-hoz képest előre jelzett 233%-os növekedés, amely a RABT token tőzsdei bevezetését követő napokon belül várhatóan 100-szoros fellendülést vetít előre.

Ez máris túl soknak bizonyul a kriptobálnák számára, hogy ellenálljanak.

Következtetés

Míg az Avalanche árfolyama ingadozik és a Tron értéke továbbra is stagnál, addig a Raboo előértékesítése gyorsan kezd elfogyni.

Az AI és a SocialFI egyedi kombinációjával, valamint egy növekvő közösség jelentős támogatásával a Raboo a kriptobálnák befektetési választása, amely hatalmas, akár 100-szoros potenciális hozamot is hozhat idén.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt.

Weboldalhttps://rabootoken.com/

Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!