ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen szerződési feltételek azt szabályozzák (ÁSZF), hogy milyen feltételek mentén használhatod a Kriptoworld.hu oldalát.

Az oldal használatával, annak szolgáltatásainak igénybevételével egyidejűleg automatikusan kijelented, hogy jelen szerződési feltételek -et elfogadtad.

Jelen megállapodás minden látogatóra, felhasználóra és egyéb személyre vonatkozik, aki bármilyen módon használja az oldalt vagy annak valamely szolgáltatását függetlenül attól, hogy az oldal regisztrált tagja-e vagy sem.

A Kriptoworld.hu egy olyan elektronikus tartalmakat szolgáltató platform, mely az előfizetett és nem előfizetett tagjai számára biztosít technikai elemzéseket,híreket valamint más egyéb a crypto piaccal kapcsolatos anyagokat.

PRÉMIUM TAGSÁGOK ELŐFIZETÉSÉNEK MEGVÁSÁRLÁSA

A Prémium csomagokhoz vásárolhattok belépési jogot, ahol időszakosan megosztjuk veletek a nézeteinket a piacról, az abban rejlő potenciálokról és ,hogy milyen piaci kimeneteleket látunk az elemzéseink alapján.

A tagsági regisztrációitok az előfizetésetektől függően adott időszakra szólnak. Lehetőségetek van havi,valamint 1 éves előfizetés megvásárlására is.

A fizetést a PayPal segítségével gyorsan és biztonságosan igénybe tudjátok venni, vagy akár banki átutalással is megoldható számotokra.

prémium

 

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a prémium előfizetések árai nem visszatéríthetők!

Transzparensek leszünk a kereskedésünkkel, elemzéseinkkel, piaci lehetőségekkel kapcsolatban, de nyilvánvalóan nem mi alakítjuk a piaci árakat, így előfordulhatnak olyan esetek, amikor bizonyos pozíciókat veszteséggel zárunk

A vásárlás lebonyolításával elfogadjátok a fent leírt szerződési feltételeket. Köszönjük hogy igénybe vetted a Prémium szolgáltatásunk, várunk titeket a oldalunkon!

TULAJDONJOG

Minden tartalom, melyet a Kriptoworld.hu publikál az a Kriptoworld.hu tulajdonát képezik.

Az oldal tartalmának egészének vagy részének másolása, módosítása, publikálása – főképp annak kereskedelmi vagy reklám célokra történő felhasználása – csak a Kriptoworld.hu előzetes írásos engedélyével történhet.

Elfogadod, hogy az oldal és a szolgáltatás használata során nem szerzel semmilyen tulajdonjogot az oldal tartalmát tekintve.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

Az Kriptoworld.hu szolgáltatásainak használatával automatikusan kijelented, hogy a Kriptowirkd.hu nem felelős semmilyen téged ért káresetről, amely abból adódhat – akár közvetlen akár közvetetten – hogy a Kriptoworld.hu szolgáltatásainak egyikét használtad.

Kriptoworld adatvédelem itt találod

Kriptoworld impresszum ezen a linken találod

Jó feltöltődést és tanulást!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.