Vége a BTC korrekciónak, jöhet a 100 ezer?

-

Azok között, akiket érdekel a BTC árfolyama a felezés után, a befektetők és az elemzők egyaránt feszülten figyelik a helyzetet.

A kriptoközösségben ismert kereskedő, Captain Faibik merész előrejelzéseket tett a BTC jövőjéről, és úgy véli, hogy a korrekciós időszak véget ért, amelyet egy bikás hegymenet követhet a várva várt 100.000 dolláros árfolyam felé.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Minden adott a BTC áremelkedéséhez

Faibik szerint a 1 hetes BTCUSD grafikonja parabolikus görbére utal, ami általában egy felfelé mutató mozgást jelez egy kitörés esetén.

bitcoin

Ezt a bikás jelet tovább erősíti a diagramon azonosított több indikátor is.

Nagy esély van rá, hogy az árfolyam viszonylag rövid időn belül elérheti a 100 ezer dolláros szintet, ugyanakkor Faibik arra figyelmeztet, hogy miután a Bitcoin ára eléri a 100.000 dollárt, lefelé fordulhat a trend.

Ez befektetői profitrealizálásnak tudható be, amely árcsökkenést eredményezhet.

A felezés és az áremelkedés

Az előző Bitcoin felezésekhez hasonlítva szintén optimista a Crypto Tea néven ismert kriptokereskedő.

Az 2012-es felezés például hatalmas áremelkedést indított el, ami a BTC árát ezután 92-szeresére növelte.

A következő felezések, 2016-ban és 2020-ban, hasonlóan jelentős növekedést hoztak, 30-szoros és 8-szoros emelkedést egyaránt.

Ezek az előjelek arra utalnak, hogy újabb emelkedés várható a BTC árában. Azonban az ezt követő emelkedés mértéke még kérdéses, ez pedig fokozza az izgalmakat a piacon, a kereskedők, befektetők körében.

Szinte mindenki biztosra veszi a hegymenetet, csak azt nem lehet tudni, hogy mikor indul meg, és, hogy mennyire magasra jut majd a BTC árfolyama.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A BTC piaca kivár

Jelenleg a BTC körülbelül 65 ezer dolláron cserél gazdát, és a várva várt emelkedés a 100.000 dolláros szinthez jelentős árfolyam-növekedést ígér, amely végre elhozhatja az új rekordot a BTC árfolyamában.

Egyelőre kérdéses, hogy rövid távon hogyan alakulhat az árfolyam, a kereskedőknek így nincs más dolga, mint várni.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Mt.Gox új fejezete: A kártérítési tranzakciók lezárása

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!