A Mega Dice új dobása: elindult a DICE érme előértékesítése a Solana-n

-


Vendégbejegyzés


A Mega Dice kriptokaszinó már több mint 439.000 dollárt gyűjtött a Solana-n tanyázó DICE érme ICO-ján, ráadásul napi jutalmakkal és egy játékosított hűségprogrammal is csábítja a befektetőket.

A Mega Dice az egyik legsebessen növekvő kriptokaszinónak számít. Az előértékesítése már az indulás után néhány perccel átugorta a 300 000 dollárt, tehát az érme iránti kereslet kimagaslónak mondható. 

A DICE token olyan különleges funkciót vezet be a Mega Dice platformon, amely napi jutalmakat kínál a felhasználók részére, méghozzá a kaszinó teljesítménye alapján.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A DICE ára az ICO során 0,069 dollár, és a célja egyértelműen az, hogy magához vonzza a profitra éhes befektetőket.

A nemrég debütált szerencsejáték-tokenek népszerűsége több mint biztos, hogy hozzáad a Mega Dice előértékesítésének sikeréhez.

Ilyen jó példa a Rollbit Coin (RLB) eredménye is, amely 200 millió dollárt meghaladó piaci értékkel büszkélkedhet.

Ami azonban a Mega Dice-t megkülönbözteti a többi szerencsejáték-érmétől, az a már megalapozott üzleti modellje, hiszen a DICE előértékesítése előtt is sikeres online kaszinóként működött.

Vásárold meg a DICE tokent kedvezményes áron

Airdrop, és szavatolt növekedés

A hype növelése és a közösségi elkötelezettség előmozdítása érdekében a Mega Dice fejlesztői csapata különböző stratégiákat népszerűsített, többek között megszervezte a DICE tokenek airdropját is a SOL bálnáknak.

Ez a modell nagy mértékben hozzájárult az ICO gyors üteméhez.

Mega Dice

A DICE-token teljes kínálata 420 millióra tehető, melyből az előértékesítésre 35%-ot szántak. A csapat további érméket biztosít az airdropok lebonyolítására, a lekötési jutalmakra, a marketingre és a tőzsdei likviditás biztosítására.

A DICE több, mint biztos, hogy a hűségprogram központi mozgatórugójává növi majd ki magát, és a platform gamifikációs területe további jutalmakat és ösztönzőket nyújt a kedves érmetulajdonosoknak.

Napjainkban a szerencsejáték-szektor, főleg a kriptopénz-fókuszú online játéktermékek, amilyen a Mega Dice is, robbanásszerű növekedésnek indultak.

A Statista előrejelzése úgy szól, hogy az online szerencsejáték-piac globális bevétele 2024-re eléri a tetemes 100,90 milliárd dollárt, a megjósolt 6,2%-os összetett éves növekedési ütem pedig 2029-re 136,30 milliárd dolláros piaci volumenhez vezethet majd.

A most tárgyalt növekedést olyan tényezők vezérlik, mint az internetkapcsolatok megnövekedett száma, valamint a technológiai innováció, ahol a blokklánc technológia a kulcsa az innováció és az ügyfélelköteleződés növekedésének. 

Vásárold meg a DICE tokent, hogy hozzáférj a limitált kiadású NFT-khez

Ösztönzők sora várja a befektetőket

Az, hogy a Mega Dice bekapcsolódott a decentralizált pénzügyi (DeFi) térbe a DICE tokennel, hatalmas mérföldkövet jelent az ökoszisztéma számára.

A Mega Dice tehát beépítette a platformba a DICE-t, mellyel szeretné elősegíteni az ügyfelek elkötelezettségét különböző egyedi ösztönzőkkel: airdropokat tart, staking jutalmakat oszt, és NFT-ket (non-fungible tokens) ad ki. 

Mega Dice

Jó hír, hogy a Mega Dice ICO-ja végeztével megjelenik a decentralizált tőzsdéken (DEX) is. Ez a tény egy plusz motiváció, hogy a befektetők részt vegyenek a kedvezményes árú előértékesítésben.

A Mega Dice előértékesítése nagy lehetőséget kínál: a részvételért cserébe jegyet oszt a a SOL blokkláncon elterülő GambleFi szektorba. A DICE gyakorlatilag a kriptopénz és a szerencsejáték metszéspontjában terül el.

Maradj jól értesült a Mega Dice token (DICE) híreivel kapcsolatban, kövesd az X/Twitter és a Telegram oldalát!

Mega Dice

Vásárold meg a DICE tokent kedvezményes áron

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!