A Tether integrálja az USDT stablecoint a Telegram hálózatába

-

A Tether, a legnagyobb stablecoin kibocsátó cég bejelentette, hogy a dollárhoz kötött USDT-t bevezette a Telegram Open Network (TON) hálózaton.

Ez a lépés zökkenőmentessé teszi a digitális dollárok átutalását a Telegram több, mint 900 millió felhasználója számára egymás között.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kényelmes tranzakciók a Telegram pénztárcával

A Telegram üzenetküldő platform mostantól stablecoint is kínál.

A Tether USDT-je natív tokenként került bevezetésre a TON hálózaton, ezáltal zökkenőmentessé téve a tranzakciókat a Telegram több mint 900 millió felhasználója számára.

A hosszú, bonyolult kriptocímek beírása helyett a felhasználók közvetlenül küldhetnek digitális dollárokat más felhasználóknak az alkalmazásba integrált pénztárca segítségével.

Ez jelentősen leegyszerűsíti a kriptopiachoz való csatlakozást.

A TON Alapítvány sajtóközleménye szerint a partnerség célja a globális elterjedés, és „százmillió kriptovaluta-felhasználó bevonása a Web3-ba”.

Ennek eléréséhez az USDT okosszerződéseit optimalizálták a díjak csökkentése érdekében, így minden USDT tranzakció esetén csupán 0,10 dolláros díjat számít fel, ez töredéke a más népszerű blokkláncokon tapasztalható díjaknak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Motiváció, hogy csatlakozzanak a Telegramhoz

A TON Alapítvány 11 millió TON tokent különített el az USDT használatának ösztönzésére.

Ebből 5 millió TON-t hozamként, kamatként kapnak a Telegram-pénztárcájukban USDT-t birtokló felhasználók, míg további 5 millió TON-t a likviditási szolgáltatók jutalmainak növelésére használják a Ston.fi és a Dedust, a két legnagyobb TON tőzsdén.

Ezenkívül 1,2 millió TON token lett elkülönítve arra a célra, hogy a hálózati tranzakciós díjakat fedezzék, így biztosítva ingyenes utalást a nagyobb centralizált tőzsdékből a TON hálózatba.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az Ethereum emelkedő árai jelzik a közelgő altcoin szezont

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!