A közelgő altcoin növekedés – Mit kell tudni az altcoin szezonról

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac izgalmas szakaszba lép, amelyet a kevésbé ismert altcoinok jelentős növekedése jellemez.

A bikafutás kibontakozásával létfontosságúvá válik ezen emelkedő coinok dinamikájának megértése.

Ez a cikk alapvető útmutatót nyújt a jelenséghez, amely gyakran jelentős hozamokat hirdet a hozzáértő befektetők számára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Készülj fel arra, hogy elmerülj azokban a jelekben, amelyek ezen alternatív kriptopénzek virágzó időszakát jelzik, és megtanulhatod, hogyan ismerheted fel a potenciális növekedési lehetőségeket a folyamatosan fejlődő kriptoterületen.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4,7 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával, és néhány hét alatt 4,7 millió dollárt gyűjtött össze.

altcoin

Számos okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

A BlastUP tokenek tulajdonosai egy sor kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking segítségével kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként.

A BlastUP mottója a Grow faster, earn more (Gyorsabban nőj, többet keress), a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Az Aptos kripto árfolyam ingadozásai és trendjei

Az Aptos, vagyis az APT árfolyama jelenleg 8,97 és 10,65 dollár között mozog. Ha a közelmúltbeli aktivitást nézzük, az elmúlt héten az APT 6,26%-kal nőtt, ami pozitív rövid távú tendenciát mutat.

Az elmúlt egy hónapban azonban 37,31%-os csökkenés volt tapasztalható.

Hat hónap alatt az árfolyam 61,46%-kal nőtt. A mozgás felfelé és lefelé irányuló trendek keverékét mutatja, a legutóbbi mozgások impulzívabb jellegre utalnak.

A jelenlegi piaci viszonyokat figyelembe véve az APT árfolyamának előrejelzése kihívást jelenthet.

Az ára a legközelebbi ellenállás felé tolódhat a 11,31 dollárnál lévő ellenállás felé, amelyet az olyan mutatók, mint a Stochastic és a MACD által tükröződő enyhe bikás hangulat támogat.

Az óvatosság azonban indokolt, mivel a coin jelentős eséseket tapasztalt az elmúlt hónapban. Amennyiben esne, a 7,96 dollár közelében találhat támaszt.

A coin pályája valószínűleg a szélesebb piaci hangulattól és a saját fejleményeitől függ majd.

A Render Token (RNDR) – Egy kriptoelemző piaci meglátásai

Az elmúlt időszakban a Render (RNDR) változó teljesítményt mutatott. Jelenleg az árfolyam 7,63 és 10,02 dollár között mozog.

Az elmúlt héten 1,56%-kal emelkedett, míg az elmúlt hónapban 14,89%-os csökkenést mutat. Fél évre visszatekintve azonban az RNDR 345,99%-kal emelkedett.

A mozgások emelkedések és csökkenések keverékét mutatják, ami egy nagyobb növekedési trendben lévő korrekciós fázisra utal.

Az RNDR jövője ígéretesnek, de bizonytalannak tűnik. A legutóbbi hat hónapos emelkedés jó jel, de az egy hónapos visszaesés óvatosságra int.

A 10,95 dolláros ellenállás és a 6,18 dolláros támasz mellett a token bármelyik irányba elmozdulhat.

Ha az ellenállás fölé törik, akkor a 13,34 dollár felé mehet, de ha a támasz alá esik, akkor a 3,79 dollárig eshet. Mind a potenciális növekedés, mind a kockázatok a játékban vannak.

A Solana árfolyammozgása és jelenlegi trendek

A Solana jelenlegi árfolyama 131,60 és 161,13 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten a SOL enyhe, 1,17%-os emelkedést mutatott. Az elmúlt hónapban azonban 12,41%-os csökkenést mutat.

Fél évre visszatekintve a coin jelentősen, 407,55%-kal emelkedett.

Úgy tűnik, hogy jelenleg az árfolyam egy erős impulzusmozgás után korrekciós fázisban van, az egyhónapos csökkenő tendencia alapján, amely az RSI-hez igazodik, amely a 60-as küszöbérték közepénél alacsonyabb, és az enyhe lendületet jelző MACD-szint.

A Solana árfolyam-előrejelzése kiegyensúlyozott képet mutat. Hat hónapos szilárd emelkedéssel a SOL-nak lehetősége van arra, hogy kövesse az emelkedő tendenciát, megcélozva a 173,40 dolláros és esetleg a 202,93 dolláros ellenállási szinteket.

E célok bikás forgatókönyveket sugallnak. Azonban óvatosságra int, mivel a közelmúltbeli havi visszaesés és a 114,34 és 84,81 dolláros támaszszintek visszahúzódást jelezhetnek.

Az előretekintő befektetőknek figyelemmel kell kísérniük mind az optimista eredményeket, mind ezeket az óvatos jeleket.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Az Optimism kripto ármozgások és elemzés

Az Optimism jelenlegi árfolyama 2,14 és 2,64 dollár között ingadozik. Az árfolyammozgások vegyesek voltak, az elmúlt héten 9,41%-os emelkedés, de egy hónap alatt 25,31%-os csökkenés volt tapasztalható.

Hat hónap alatt az érme 82,79%-os emelkedést mutat. Az árfolyam impulzív mozgásokat mutat a közelmúltbeli ingadozások között.

Az OP árfolyamának előrejelzése óvatos optimizmust sugall. Az aktuális RSI magasabb vételi aktivitást jelez, míg a MACD megerősíti a pozitív trendet.

A közelmúltbeli áresés azonban a stabilitás szükségességét jelentheti.

Ha az OP az 1,85 dolláros legközelebbi támasz felett tartja magát, akkor 2,83 vagy akár 3,33 dollár felé emelkedhet.

Fordítva, az 1,85 dollár alá való esés mélyebb korrekciót jelezhet 1,36 dollárig, mielőtt bármilyen jelentős visszapattanás következne be.

Következtetés

Az olyan altcoinok, mint az APT, RNDR, SOL és OP rövid távon nem biztos, hogy erős növekedésnek indulnak. Jelenlegi helyzetük korlátozott azonnali nyereséget sugall.

A legígéretesebb projekt a BlastUP, amely szilárd koncepciójával és a Blast ökoszisztémán belüli helyével tűnik ki.

Ez a BlastUP-ot pozicionálja a legnagyobb növekedési potenciálra, ami figyelemre méltó fókusszá teszi azok számára, akik altcoin befektetéseket keresnek a bikafutás alatt.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!