Az Ethereum emelkedő árai jelzik a közelgő altcoin szezont

-

A kriptopénzpiac hivatalosan is egy makro bikapiacon van, amely 2025 közepéig fog tartani, a történelmi eredmények alapján minden egyes Bitcoin (BTC) feleződés utáni időszakban.

A folyamat felfelé fokozatos lesz a fokozott kriptopénz-rotáció közepette.

Ráadásul ebben a bikaciklusban a korábbiakhoz képest több befektető, köztük intézményi kereskedők is részt vesznek a kriptopénzpiacon, miután egyértelműbb szabályozási intézkedéseket hoztak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


MikyBull Crypto az altszezon idővonalairól

A 2024-es kriptorally lenyűgöző első negyedéve után, amelynek során az altcoin-iparág 750 milliárd dollárról mintegy 1,2 billió dollárra emelkedett, több befektető igazította portfólióját a következő szakaszra.

Ráadásul a legtöbb altcoin befejezte a megfelelő piaci korrekciót, és készen áll a felemelkedésre, hogy újra tesztelje az eddigi csúcsot (ATH) az Ethereum (ETH) vezetésével.

Egy népszerű kriptoelemző, a MikyBull Crypto szerint a következő altcoin-szezon akkor kezdődik, amint az ETH/BTC visszapattan a többéves mélypontról.

ethereum
Forrás: X

Az Ethereum árfolyamának a BTC-vel szembeni visszapattanását a Bitcoin dominanciájának csökkenő emelkedése erősíti.

Emellett az altcoinok iránti kereslet továbbra is magas maradt az Egyesült Államokban a spot Ethereum ETF-ek nagy várakozása közepette.

Figyelemre méltó, hogy Hongkong nemrégiben jóváhagyta a spot Bitcoin és Ethereum ETF-eket, a kereskedés várhatóan e hónap végén kezdődik.

A legfontosabb altcoinok, amelyekre érdemes odafigyelni

Habár a mémérmék – élükön a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) – továbbra is a legjövedelmezőbb altcoinok, új kriptonarratívák jelentek meg nagyobb jövedelmezőségi potenciállal.

Néhány kripto-narratíva, amelyet érdemes szemmel tartani, a Decentralized Physical Infrastructure Network (DePIN) és a Real-world Asset (RWA) tokenizáció megfelelő tokenjei.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Vége a BTC korrekciónak, jöhet a 100 ezer?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!