Az elemző kifejtette, miért van kilátásban a Bitcoin 50.000 dollárra való esése

-

Cheeky Crypto elemző nemrég megosztott egy Bitcoin árfolyam előrejelzést, ami nem biztos, hogy az, amit mindenki szeretne hallani.

Elmondása szerint a grafikonok rövid távon medvés felállást jeleznek, alacsonyabb csúcsokkal és alacsonyabb mélypontokkal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elemző kiemelte, hogy a piac jelenleg egy ingadozó szakaszban van, egy célzott tartományt és egy közelmúltbeli megkönnyebbülési rallyt említett.

Az elemző kiemelte a 68.000-69.000 dolláros tartomány körüli ellenállást, bizonytalanságát fejezve ki annak elérésével kapcsolatban.

Miközben az elemző a jelenlegi mozgást potenciális 3-hullámos mintának tekinti, ami egy rövid távú korrekciót jelez, amit egy középtávú pumpálás követ a 68.000 dollár felé, figyelmeztetett, hogy ezen a szinten történő elutasítás jelentős lefelé irányuló mozgást eredményezhet.

Az elemző hangsúlyozta a 200 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) fontosságát, mivel azt a Bitcoin egészségi állapotának kulcsfontosságú mutatójának tartja.

Ezzel kapcsolatban az elemző kifejtette, hogy a 73.777 dollár feletti kitörés érvénytelenítené a medvés struktúrát, de ha a Bitcoin 68.000-69.000 dollárnál elutasításra kerül, akkor várhatóan a 200 napos EMA-t célozzák meg, amely jelenleg 50.741 dollár körül van.

Ezzel egybeeshet az 52.000 és 55.000 dollár közötti árfolyam-előrejelzés, ahol az elemző arra számít, hogy támaszra talál.

Habár az elemző korábban 50.000 dolláros célt említett, megjegyezték, hogy az előrejelzés minden egyes napi gyertyával változik, mivel a 200 napos EMA tovább emelkedik.

Az elemző átmeneti emelkedést vár, amelyet egy csökkenés követ, a 200 napos EMA pedig kulcsfontosságú trendszűrőként fog működni az elkövetkező hetekben.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A stochasztikus RSI is túlvett állapotokat jelez, ami a lendület esetleges lefelé történő elmozdulására utal.

Ezenkívül a közelmúltbeli fejlemények, mint például a Bitcoin és Ethereum ETF-ek hongkongi jóváhagyása és a grayscale mini Bitcoin spot ETF lehetséges díjcsökkentése tovább támogathatják a Bitcoin árfolyamát a jövőben.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A JPMorgan vezetője még mindig csalásnak tartja a bitcoint

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!