Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 04.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama az elmúlt hetekben konszolidálódott, miután nem sikerült a 75 ezer dolláros szint fölé törnie. Mégis, a dolgok talán hamarosan megváltoznak.

A napi grafikonon az árfolyam még mindig a 60 és 68 ezer dolláros szintek között rekedt, és egyik oldalra sem sikerült kitörnie.

Az elmúlt napokban azonban a bikák jelentős előrelépést tettek, és a BTC árfolyamát közelebb tudták tolni a 68.000 dollárhoz.

A 68.000 dolláros szint feletti kitörés valószínűleg a folytatást indukálhatja.

Másrészről viszont a 60.000 dolláros szint áttörése katasztrofális lehet, mivel az árfolyam rövid időn belül akár 52.000 dollárig is lezuhanhat.

A 4 órás grafikon

A 4 órás grafikonra pillantva az árszerkezet a 60.000 dolláros támaszzóna újratesztelése után eltolódott.

A piac magasabb csúcsokat és mélypontokat produkál, a 68.000 dolláros ellenállási szint felé nyomulva.

A Relative Strength Index is az 50-es küszöbérték fölé emelkedett, ami azt jelzi, hogy a lendület is a 68.000 dollár felé irányuló rally mellett szól rövid távon.

A Bitcoin bányászok kiáramlása

Miközben a Bitcoin árfolyama a fellendülés bizonyos jeleit mutatja, a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy vajon folytatódik-e a bikapiac.

Néhányan talán még azt is keresik, hogy miért állt meg az árfolyam-rali 75.000 dollárnál. Ez a grafikon adhat néhány választ.

A Bitcoin bányászok kiáramlási mutatójának 30 napos mozgóátlagát mutatja, amely a Bitcoin bányászok tárcáiból küldött tranzakciók számát méri. Az emelkedések jellemzően nagy eladási nyomással járnak.

Nyilvánvaló, hogy a bányászok kiáramlása januárban és februárban gyorsan megugrott. Ez az értékesítési nyomás minden bizonnyal hozzájárult az árfolyam korrekciójához.

Ennek ellenére a mérőszám most csökken, mivel a bányászok tárcáiból történő kiáramlások csökkennek.

Amennyiben ez a tendencia folytatódik, a piac valószínűleg hamarosan magasabb árak felé emelkedik.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!