Az altcoinok a jövő milliomosaivá tehetnek: Utolsó esély a vásárlásra a jelenlegi árakon

-


Vendégbejegyzés


A piac fordulóponthoz érkezett, néhány kevésbé ismert altcoinok példátlan értéknövekedés küszöbén áll.

Ebben a pillanatban egyedülálló lehetőség nyílik a befektetésre, mielőtt az árak megugranak.

Szakértői elemzések szerint ezen érmék egy része új vagyont teremthet a korai befektetők számára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 2024-es bikafutás már folyamatban van, ezért kulcsfontosságú lehet annak azonosítása, hogy ezek közül az érmék közül melyek rendelkeznek a potenciális szárnyalási lehetőségekkel, hogy a legtöbbet hozzák ki a jelenlegi helyzetből.

A BlastUP előértékesítés: A Blast ökoszisztéma 1. launchpadja élesben működik!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast-on, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely mindössze 35 nap alatt gyorsan elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP sikerét az is mutatja, hogy néhány hét alatt gyorsan összegyűjtött 4,8 millió dollárt, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

altcoin

A BlastUP a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli. A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A BlastUP token, a platform alappillére, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking juttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Gyorsabban növekedj és többet keress a BlastUP-al! <<

A BlastUP token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az Airdrop-hozzáférés, különleges jutalmak az IDO-kban, és a stakingen keresztül kamatot kereshetnek.

Ahogy a BlastUP tovább halad előre, elkötelezett marad a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST, hogy a korai előnyöket felszabadítsd <<

A Jupiter coin árfolyammozgás és kilátások

A Jupiter a múlt héten figyelemre méltó, 22,81%-os emelkedést mutatott, míg az elmúlt hónapban 8,04%-os visszaesés volt tapasztalható.

Hat hónap alatt az ár 3866,33%-kal emelkedett. Jelenleg a JUP 0,96 és 1,28 dollár között mozog.

A piaci mozgások impulzívnak tűnnek, erős felfelé irányuló lendülettel a közelmúltban, figyelembe véve a rövid távú nyereséget.

Az árak a 10 napos és a 100 napos mozgóátlagok felett mozognak, ami bikás jel. Az RSI és a Stochastic mutatók a semleges területen vannak, nem jelzik a túlvett vagy túladott állapotokat.

A JUP számára előre tekintve a legközelebbi ellenállás az 1,41 dollárnál lehet a következő célpont, ha a jelenlegi trend fennmarad.

Azonban, ha fordulat következik be, a JUP a 0,77 dollárnál kereshet támaszt, vagy akár 0,45 dollárig is eshet, ha a visszaesés jelentős. A közelmúltbeli teljesítménye és a jelenlegi lendület alapján a JUP tesztelheti a második ellenállást az 1,73 dollárnál.

A Toncoin (TON) árfolyam felülvizsgálata és előrejelzése

A Toncoin jelenleg 5,51 és 7,03 dollár között kereskedik, 7,42%-os esést tapasztalva az elmúlt héten.

Az elmúlt hónapban azonban jelentős, 17,92%-os, az elmúlt hat hónapban pedig lenyűgöző, 176,16%-os nyereséget mutatott.

Az érme folyamatos növekedést és természetes visszalépéseket vegyítő mozgásokat végez, ami egy olyan piacot tükröz, amely a vételi és eladási nyomás között váltakozik.

Ami a jövőt illeti, a Toncoin fenntarthatja emelkedő trendjét, ha áttöri a legközelebbi ellenállást 7,94 dollárnál.

A potenciális lejtőn azonban a 4,89 dolláros vagy akár a 3,37 dolláros támaszszinteket is tesztelheti, ha a piac erősebb eladással néz szembe.

Miközben az RSI és a stochastic azt jelzi, hogy a TON jelenleg inkább a vásárolt oldalon van, a MACD azt mutatja, hogy a lendület nem erősen egyik irányba sem, ami óvatos megközelítést sugall a közelgő árfolyammozgásra.

Az Optimism (OP) árfolyam-ellenállóképessége és az előttünk álló pálya

Az Optimism árfolyama élénk volt. Egy hét alatt körülbelül 14%-kal emelkedett. De ha az elmúlt hónapot nézzük, akkor több mint 31%-os csökkenés tapasztalható.

Mégis, ha hat hónapra visszatekintünk, akkor több mint 81%-kal ugrott meg. Jelenleg az ár 2,14 és 2,64 dollár között táncol.

A mozgások vegyesek. Néha erősek és gyorsak, máskor lelassulnak és kicsit visszafordulnak.

Előretekintve, az Optimism tovább emelkedhet, és a 2,83 dolláros ellenállást célozhatja meg. Ha ezt megüti, akkor talán még a 3,33 dollárt is. Ha viszont csúszni kezd, akkor elérheti az 1,85 dollárt, vagy legrosszabb esetben 1,36 dollárig eshet.

Az OP az átlagok szerint 2,50 dollár körül mozog. Az erősségmérője inkább középen van, ami azt jelenti, hogy nem túlvásárolt vagy túladott. A stochastic azonban azt jelzi, hogy egy kicsit forró lehet.

A BONK ármozgása és előrejelzések

A Bonk jelenleg 0,000026 dollár közelében kereskedik. A közelmúltban egy hét alatt 80,73%-kal, az elmúlt egy hónapban pedig 10,08%-kal emelkedett, ami jelentős, 4788,59%-os növekedést jelent az elmúlt hat hónapban.

A BONK impulzív mozgások jeleit mutatja, erős felfelé irányuló lendülettel, amit a 73,16-os RSI sugall, ami azt jelzi, hogy talán túlvetté válik.

A BONK ellenállással szembesülhet a 0,000031 dollárnál és erősebb ellenállással a 0,000043 dollárnál, míg a támasza a 0,000019 dollárnál található.

A mozgóátlagokat tekintve a 10 napos átlag felett lebeg, de igazodik a 100 napos jelzéshez.

A Stochastic és a MACD szintek vegyes jelei óvatos optimizmust sugallnak, mivel a rövid távú volatilitás mind felfelé, mind lefelé irányuló tendenciák esetén eltolhatja a pályáját.

Következtetés

Az olyan kriptovaluták, mint a JUP, TON, OP és BONK kevésbé mutatnak azonnali növekedési potenciált.

A BlastUP ugyanakkor kiemelkedik ígéretes koncepciójával és a Blast ökoszisztémához való kötődésével.

Ez jól pozícionálja a jelentős felértékelődésre. A 2024-es bikafutás már folyamatban van, a BlastUP kifejezetten jó helyzetben van a magas hozamokhoz.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!