Floki Inu (FLOKI) technikai elemzés 04.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Floki Inu (FLOKI)

A Floki Inu (FLOKI) árfolyama egy kritikus szinten pihent, ami az elkövetkező napokban masszív bikarallyt eredményezhet.

Ahogy azonban a piaci helyzet medvéssé vált, a forgatókönyv is fordulatot vett a mém érme számára, mivel az értéke csökkent.

A ZAYK Charts, egy népszerű kriptoelemző, nemrég közzétett egy tweetet, amely kiemelte a mém érme 1 napos árfolyamgrafikonján megjelenő bikás mintázatot. A tweet szerint egy bikás zászlós minta alakult ki a FLOKI grafikonján.

A mém érmének tulajdonképpen sikerült a minta fölé törnie, mivel az értéke elérte a 0,000193 dollárt. Ez azt sugallta, hogy a mém érme újabb bikarallyt indíthat.

A dolgok azonban nem a tervek szerint alakultak, mivel a kriptopiac csökkenő tendenciát mutatott. A CoinMarketCap szerint csak az elmúlt 24 órában a FLOKI több mint 9%-ot esett.

A cikk írásakor 0,0001840 dolláron kereskedtek vele, több mint 1,77 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Mivel a medvék felerősödtek, vetettünk egy pillantást a Hyblock Capital adataira, hogy megtaláljuk a FLOKI lehetséges támaszszintjeit.

Elemzésünk szerint a FLOKI likvidációja meredeken emelkedne a 0,00016 és 0,000155 dolláros sávok közelében. Ezek a tartományok döntő támaszt jelenthetnek a mém érme számára.

Ha ez alá zuhanna, akkor a FLOKI a 0,00013 dolláros szintet érintené.

A legutóbbi áresés a mém érme o-chain mérőszámaira is hatással volt. Így például az MVRV-aránya enyhén csökkent az egy hetes javulás után.

A cikkírás idején a metrika -4,68%-os értéket mutatott.

A hálózati növekedése is csökkent az elmúlt napokban, ami azt jelenti, hogy kevesebb új cím jött létre a token átadásához.

Az egyik metrika azonban optimistának tűnt. A Santiment adatainak elemzéséből kiderült, hogy az április 24-i masszív kiugrás után a FLOKI NVT-aránya süllyedt.

Valahányszor ez a metrika merül, az azt jelzi, hogy egy eszköz alulértékelt, ami arra utal, hogy a befektetők trendfordulónak lehetnek tanúi.

Annak ellenőrzésére, hogy ez az eredmény valószínűsíthető-e, elemeztük a FLOKI napi grafikonját.

Azt találtuk, hogy a MACD bikás felsőbbrendűséget mutatott a piacon. A mém érme Chaikin Money Flow (CMF) szintén emelkedést regisztrált.

E két technikai indikátor arra utalt, hogy a FLOKI az elkövetkező napokban valóban bikás irányba fordulhat.

A Money Flow Index (MFI) azonban továbbra is a medvéket támogatta, mivel lefelé tartott.

 

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!