Az XRP brutális visszaesése: 3 árszint, amit figyelnünk kell

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

Az XRP brutálisan elutasította a 200 EMA ellenállási szintet. A stabilitás fenntartására tett kísérlet után az XRP éles visszafordulást tapasztalt a mozgóátlagtól, ami potenciálisan problémás időszakot jelez az eszköz számára.

Az XRP jelenleg a 0,52 dolláros árszinten tartózkodik, amely korábban erős támaszként működött.

Ez annyit jelent, hogy a múltban, valahányszor az XRP árfolyama erre a szintre esett, gyakran visszapattant, ami azt mutatja, hogy a vevők ezen az árszinten léptek be.

A 0,52 dolláros szint ellenállóképessége ismét tesztelés alatt áll.

Alatta tekintve a második árszint, amit érdemes szemmel tartani, a 0,47 dollár. Ez az árszint egy hosszabb távú támaszszintként szolgál, és a múltban alapvető szerepet játszott az XRP árfolyam-emelkedéseiben.

Ha az árfolyam ez alá a pont alá csúszna, az XRP kritikus problémákkal nézhetne szembe, ami esetleg egy mélyebb és hosszabb piaci visszaesést jelezne.

A harmadik és kissé törékeny árfolyam-támasz 0,41 dollárnál található. Ez a szint tekinthető az utolsó védelmi vonalnak, és várhatóan korlátozott ellenállást nyújtana, ha az XRP árfolyama tovább esne.

Ha erre a szintre csökkenne, az hosszan tartó visszaeséshez vezethetne, amit a kereskedők remélik, hogy az XRP el tud kerülni.

A növekedés érdekében, ha az XRP-nek sikerül e kulcsfontosságú támaszszintek felett maradnia, és emelkedni kezd, először vissza kell szereznie a 200-as EMA feletti pozícióját.

Innen a potenciális ellenállás a 0,55 és 0,57 dollár közötti tartomány közelében alakulhat ki, ahol korábbi árkonszolidációk történtek.

Az XRP jövője most nagyban függ attól, hogy képes lesz-e tartani ezeket a kritikus támaszszinteket.

Ha a vételi nyomás növekszik az egész piacon, és ezek a szintek kitartanak, akkor van esély arra, hogy az XRP stabilizálódjon, és visszanyerje a közelmúltbeli veszteségeinek egy részét.

Ugyanakkor egy alulról történő áttörés tovább veszélyeztetheti az XRP piaci szereplését.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!