A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

-


Vendégbejegyzés


A sportfogadás az emberiség egyik legrégebbi időkre visszanyúló szórakozása, több mint 2000 éves múltra tekint vissza.

Az ókori görögök és rómaiak szenvedélyesen űzték ezt a hobbit, míg a középkorban sok uralkodó próbálta betiltani, de sikertelenül.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az internet megjelenésével új korszak köszöntött be a sportfogadásban és hatalmas népszerűségre tett szert, és ma már milliárdok forognak ezen a piacon.

BetHustlers

A Futball Pápa: (futballpapa.hu) alapítója, Csépányi Gábor, aki 17 évig profi labdarúgó volt, ma a sportfogadás és a tipsterkedés területén is sikeresen tevékenykedik.

A Futball Pápa nemzetközi verziója, a BetHustlers, egy saját fejlesztésű platform, amiben központi szerepe lesz a tokennek.

A Futballpápa rengeteg sikerére alapozva indul a BetHustlers, hogy nemzetközi vizeken is sikeresen tudjon működni a már most is milliárdot képviselő üzlet.

„Díjaink egy része a pénztárunkba (bankrollba) kerül, amivel sportfogadásokat (téteket) kötnek, és a nyereséget megosztják a tokenek vásárlása (értéknövelés) és a bankroll növelése között. Folyamatosan tájékoztatjuk a holdereket a bankroll számlánk állapotáról és a mérkőzések kimeneteléről.” – mesélte Gábor

A BetHustlers Token: A Futball Pápa hivatalos kriptovalutája, amely egy nem csak egy fizetőeszköz, hanem a díjak egy részével egy bankroll képződik, amivel maga a Pápa termel.

„A Bethustlers Tokennel, nem csak fogadásokban lehet részt venni, hanem egy olyan család részese lesz, amely értékeli a biztonságot, az átláthatóságot és a méltányosságot. Ezzel lehetővé tészi, hogy részt vegyen a sportfogadásban szaktudás nélkül, egy decentralizált, tisztességes és pörgős világban.” – tette hozzá az alapító

Jelenleg egy előértékesítési fázis van egészen május első hetéig, amely részletei a közösségi mádiájukon keresztül elérhető.

Az előértékesítés fázisában 20%-al olcsóbban juthatunk BetHustlers tokenhez, mint a listázási ár.

BetHustlers

Web: bethustlerstoken.com
Telegram: t.me/bethustlers_official
Facebook: facebook.com/bethustlers
Twitter: twitter.com/BethustlersT

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!