Egy félreértett bejelentés miatt növekedett 96%-ot a HBAR token

-

A Hedera Foundation által kiadott bejelentés félreértése okozott zavart a kriptoipar résztvevői között, és az HBAR token árfolyama meredeken megugrott, majdnem a duplájára.

A BlackRock egyik pénzpiaci alapja lett tokenizálva a Hedera blokkláncán, ami az elmúlt 24 órában 96%-os áremelkedést hozott az HBAR token részére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Sokan úgy hitték, hogy aktívan részt vett benne, de a világ legnagyobb vagyonkezelője valójában csak „tudott” a tranzakcióról.

Tokenizálják az egyik alapot, de nem a BlackRock csinálja

Az április 23-i HBAR Foundation X posztot, amelyet a Hedera közösséggel együttműködve hoztak létre, széles körben félreértették.

A posztban megosztott videó alapján úgy tűnt, hogy az Ownera, az Archax és a BlackRock partnerségben dolgozik a vállalkozáson, és az HBAR azt állította, hogy a világ legnagyobb vagyonkezelőjét hozza el a szektorba.

Néhányan alaposan félreértelmezték a posztot, és úgy gondolták, hogy a BlackRock felelős a 22,3 milliárd dolláros alap blokkláncra való áthelyezéséért vagy partnerséget kötött az Archax-szal és az Ownerával.

HBAR
Forrás: Mason Versluis

Félreértés, vagy szándékos félrefogalmazás?

A Cardano Ghost Fund DAO alapítója, Chris O’Connor kezdetben úgy vélte, hogy a BlackRock nem vett részt a Hedera fejlesztésében, és bírálta az HBAR Foundation módját, ahogy a bejelentést megfogalmazták.

De az Archax társalapítója és vezérigazgatója, Graham Rodford válaszolt O’Connor kritikájára, mondván, hogy valóban az Archax döntése volt, hogy a BlackRock alapját a Hedera-ra tegye, és hozzátette, hogy minden érintett tudott róla, köztük természetesen a BlackRock is.

A HBAR kereskedőknek könnyű örömet szerezni

Az HBAR árfolyama 96%-kal emelkedett az elmúlt napban, így elérve a 0,175 dollárt – ez a kétéves csúcs, ez derül ki a CoinGecko adatait megnézve.

Az árfolyam emelkedése ellenére az HBAR még mindig 69%-kal alacsonyabb, mint a 2021 szeptemberi, 0,57 dolláros rekordja.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Hedera vezetősége nemrégiben jóváhagyta a hálózat további fejlesztésére szánt 4,86 milliárd HBAR ($408 millió dollár értékben) kiosztását.

A pénzalapokat a HBAR Foundation tervezi felhasználni, hogy megerősítse felhasználói bázisát 2024-ben, miután az 2023-as teljesítménye, amely szerint a hálózaton 33 milliárd tranzakciót dolgoztak fel, azt mutatta, hogy stabilan növekszik az érdeklődés a platform iránt.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A legjobb 1 dollár alatti kriptók 15x-es növekedésre esélyesek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!