A legjobb 1 dollár alatti kriptók 15x-es növekedésre esélyesek

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénz-befektetések egyedülálló esélyt kínálnak a jelentős hozamra, különösen a kevésbé ismert érmék esetében, amelyek értéke megsokszorozódhat.

A 2024-es bikafutás kezdetén néhány 1 dollár alatti áron kínált kriptó jelentős növekedési potenciált mutat.

Ebben a cikkben olyan kiválasztott kriptovalutákra világítunk rá, amelyek megugorhatnak, különös tekintettel a 15-szörös növekedési potenciáljukra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A meglátások célja, hogy eligazítsa az olvasókat a számtalan megfizethető lehetőség között, amelyek jelentős nyereséghez vezethetnek.

A CYBRO előértékesítése: Ismerje meg az első, robbanásban lévő Earn Marketplace-t

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto bevételekhez.

A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

A CYBRO mostantól vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,020 dollártól darabonként, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent.

kripto
Forrás: X

A tokenek tulajdonosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan, fokozott jövedelemtermelésre alkalmas eszközökkel ruházza fel a felhasználókat, mint a staking, a leverage farming és a kölcsönzés.

A Blast versenykamatainak fokozásával a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amelyet a legmodernebb kripto-fiat és önmegőrző opciók erősítenek meg.

A stakingen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdropot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>CYBRO előértékesítés MOST ÉLŐ<<

A Pepe kriptoárfolyam fázisa: A reflexív pillantás

A Pepe (PEPE) érme erős emelkedést mutat a közelmúltban. Egy hét alatt 51,94%-ot ugrott, míg az elmúlt egy hónapban 5,42%-ot emelkedett.

Hat hónapra visszatekintve a PEPE lenyűgöző 543,62%-ot ugrott. Jelenleg 0,000005 és 0,000007 dollár között kereskedik.

Az ármozgás impulzív fázisra utal, a 74,20-as RSI alapján, ami magas vételi aktivitásra utal.

Úgy tűnik, hogy a PEPE folytathatja az emelkedő tendenciát, figyelembe véve az RSI erős vételi jeleit és a 0,00000031 értéken lévő pozitív MACD szintet.

Ugyanakkor fontos óvatosnak maradni az esetleges visszaesésekkel szemben, mivel a 88,69-es Stochastic érték a potenciális túlvásárlásra utal, ami az árfolyam visszahúzódásához vezethet.

Ha az érme fenntartja a lendületet, akkor kihívhatja a második ellenállási szintet 0,000009 dollárnál. Ezzel szemben, ha csökken, akkor a legközelebbi támasz 0,000004 dollárnál kerülhet a játékba.

A Pyth Network kripto folyamatos emelkedése és jövőbeli pályája

A PYTH jelenlegi árfolyama 0,57 és 0,72 dollár között mozog. Az elmúlt héten az érme 16,68%-kal emelkedett.

A havi változás azonban 25,11%-os csökkenést mutat. Hosszabb távon az elmúlt hat hónapban 76,77%-os emelkedés volt tapasztalható.

Az árfolyammozgások arra utalnak, hogy az utóbbi időben folyamatosan emelkedik, bár volt már emelkedés és visszaesés is.

Előretekintve, a PYTH ellenállással szembesül 0,79 dollárnál, és erősebb ellenállással 0,94 dollárnál. A másik oldalon a 0,48 dollárnál támasza van, még erősebb támasza pedig a 0,33 dollárnál.

Az olyan piaci eszközök, mint az RSI és a MACD vegyes jelzései arra utalnak, hogy a további út instabil lehet, növekedési és esési lehetőségekkel. A befektetőknek figyelniük kell mind az ellenállásokat, mind a támaszokat, ahogy a PYTH megtalálja az útját.

A Bonk kripto árfolyamának áttekintése: Volatilis hullámzás magával ragadja a kereskedőket

A legutóbbi kereskedés során a Bonk (BONK) gyors árfolyam-emelkedést mutatott, jelenleg 0,0000153 és 0,0000242 dollár között ingadozik.

Az elmúlt héten 53,84%-os emelkedésnek lehettünk tanúi, míg a hónap során egy szerényebb, 2,47%-os emelkedés volt tapasztalható.

Az elmúlt hat hónap során a BONK árfolyama 5197,58%-ot emelkedett. A látott mozgás nagyrészt impulzív, jelentős vételi érdeklődésnek köszönhető, amely felfelé lökte az árfolyamot.

A Bonk jövőjét tekintve mind a bika, mind a medve jelek egyaránt jelen vannak.

Az optimista oldalon a jelenlegi árfolyam a 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlag felett van, ami egészséges emelkedő tendenciát jelez.

Az óvatosság azonban indokolt, mivel a Relatív Erősség Index a 67,63-as értéknél a túlvásárolt területhez közelít, ami egy lehetséges visszalépésre utal.

A BONK tesztelheti a legközelebbi ellenállást a 0,0000277 dollárnál, de ha a lendület megtorpan, a 0,0000098 dollárnál lévő támasz kerülhet a játékba.

A piaci hangulat és a technikai mutatók egyensúlya fogja alakítani a BONK rövid távú árfolyam-pályáját.

Következtetés

Az olyan kriptók, mint a PEPE, a PYTH és a BONK talán kevesebb lehetőséget kínálnak a gyors nyereségre, ehelyett inkább a folyamatos növekedésre összpontosítanak.

A reflektorfény azonban fényesen ragyog a CYBRO-ra, egy egyedülálló piacteret, amely a Blast blokklánc natív hozamtermelő képességére épül.

A 2024 második negyedévében várható megjelenése a CYBRO-t vonzó lehetőségként pozícionálja a korai befektetők számára.

Lehetőségük van arra, hogy a CYBRO token előértékesítésén keresztül korán bekapcsolódjanak, kihasználva a bikafutás előrehaladtával rájuk váró potenciális növekedést.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!