Polygon (MATIC) technikai elemzés 04.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polygon (MATIC)

A Polygon (MATIC) natív tokenjének, a MATIC-nak a piaci érték és a realizált érték (MVRV) aránya vételi jelzést adott, jegyezte meg Ali Martinez kriptoelemző az X-en egyik bejegyzésében.

Az elemző szerint a különböző mozgóátlagok felett értékelt token MVRV-aránya negatív értékeket adott vissza.

A Santiment adatai szerint a MATIC 30 napos és 365 napos mozgóátlagokon mért MVRV-arányai a cikk írásakor -10,11%, illetve 11,99% voltak.

Az MVRV-arány egy eszköz aktuális piaci ára és az adott eszközért megszerzett minden érme vagy token átlagos ára közötti arányt követi nyomon.

A pozitív MVRV arány egy felett azt jelzi, hogy egy eszköz túlértékelt. Arra utal, hogy egy eszköz jelenlegi piaci értéke jelentősen magasabb, mint az az ár, amelyen a legtöbb befektető megszerezte a részesedését.

Fordítva, egy negatív MVRV-érték azt mutatja, hogy a szóban forgó eszköz alulértékelt. Ez arra utal, hogy a szóban forgó eszköz piaci értéke a forgalomban lévő összes tokenjének átlagos beszerzési ára alatt van.

Amint Martinez megjegyezte, a MATIC negatív MVRV-arányai „tökéletes alkalmat jelentenek a vásárlásra”. A MATIC ugyanis a jelenlegi árfolyamán a történelmi költségalapjához képest árengedménnyel kereskedik.

A MATIC bikák visszatérnek?

A MATIC ármozgásának értékelése 1 napos grafikonon a piaci hangulat lassú elmozdulását mutatta medvésből bikássá.

Elsőként, a token Parabolic SAR indikátorának leolvasása azt mutatta, hogy a pontok a cikk írásakor az ár alatt pihentek. Ez a mutató a potenciális trendirány és a trendfordulók azonosítására szolgál.

Ha a pontozott vonalai egy eszköz ára alatt helyezkednek el, akkor a piacról azt mondják, hogy felfelé ívelő trendben van. Azt jelzi, hogy az eszköz árfolyama emelkedik, és ez a tendencia folytatódhat.

Hasonlóképpen, március 15. óta először a MATIC MACD-vonala (kék) most a jelzővonala (narancssárga) felett helyezkedik el. Amikor ezek a vonalak így helyezkednek el, az eszköz rövidebb távú átlaga a hosszabb távú átlaga fölött van.

Ez egy bikás jel, és a piaci szereplők ezt jelnek veszik, hogy hosszú pozíciókat vegyenek fel és rövid pozíciókból szálljanak ki.

Ugyanakkor, bár a vételi aktivitás visszatérhetett a MATIC-piacra, a medvés hangulat továbbra is jelentős. Például a negatív irányú indexe (piros) még mindig a pozitív indexe (zöld) felett helyezkedik el.

Ez arra enged következtetni, hogy a MATIC medvék ereje jelentősen meghaladja a bikákét, mivel az eladási lendület továbbra is magas.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!