Egyre érdekesebben alakul a bitcoin mostani bikafutása

-

A bitcoin árfolyamteljesítménye egyre magasabb ellenállási szinteket vesz be, a júliusi nyereség meghaladhatja a 20%-ot.
A Bitcoin (BTC) július 29-re gyors hathetes csúcsot állított be, mivel a legutóbbi makrogazdasági fejlemények utóhatásai fellendítették a kockázati eszközöket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A havi zárás megpecsételheti a 20%-os nyereséget

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai a Bitstampon a BTC/USD 24.445 dolláros helyi csúcsát rögzítették, ami a legjobb a június 13-án kezdődő hét óta.
A 23.000 dollár körüli konszolidáció után a bikák újabb szelet kaptak, hogy az Egyesült Államok jegybankjának legutóbbi árfolyamemelései és az Egyesült Államok recesszióját megerősítő GDP-adatok hatására feljebb lendítsék a piacot.
A kockázatos eszközök mindenütt jobban teljesítettek, a bitcoin és az altcoinok az aranyhoz csatlakozva adtak okot a kereskedőknek és az elemzőknek a pozitív kilátásokra.


„Ez kezd érdekes lenni” – tweetelte a Material Indicators on-chain monitoring erőforrás június 28-án a napi BTC/USD chart kommentálásaként.
A Material Indicators hozzátette, hogy a 25.000 dollár szintén kulcsfontosságú árszint lenne, amit figyelni kell, ha a 24.300 dollárnál lévő magasabb csúcs megtartja a napi zárást.
„Ha ez a rali túl tud nyomni a $25k-n, akkor a $28k nagyon gyorsan a fókuszba kerül” – olvasható egy további bejegyzés egy részében.
„Parabolikus lejtmenet az ATH-ról letörve” – foglalta össze időközben William Clemente, a Blockware vezető insights elemzője amolyan ironikus alternatív véleményként a jelenlegi BTC árfolyam 2022-es akciójáról.
A múlt hét ugyanezen pontjához képest a BTC/USD a cikk írásakor szerény 4%-os emelkedést mutatott. Két nappal a júliusi heti zárás előtt a pár a Coinglass adatai szerint 20% feletti havi nyereséget pecsételhetett meg.

BTC/USD havi hozamgrafikon (képernyőkép). Forrás:Coinglass.

A ETH számára kulcsfontosságú az 1700 dolláros támasz visszaszerzése

Az altcoinoknál is hasonlóan rózsás volt a kép a nap folyamán, az ether (ETH) 1.700 dollár fölé emelkedett, hogy kihívja a június 6-i héten elért csúcsokat.


Míg a Material Indicators a további visszalépés és az alacsonyabb mélypont gondolatával játszott messze 1000 dollár alatt, mások elismerték az altcoinok rövid távú ármozgásának erejét.
„A $ETH, valamint számos altcoin sikeres reteszteket hajtott végre a régi ellenállásokból új támaszokba, és azóta erősen visszapattantak” – reagált a Rekt Capital népszerű kereskedője és elemzője.
A további elemzések azt követelték, hogy az ETH/USD a folytatáshoz az 1.730 dollár körül kezdődő támaszzónát követelje vissza.

Olvastad már? Bobby Ong eladná a jövőben a Coingeckót, de még nincs itt ennek az ideje

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!