A ChatGPT szerint, ez az 5 érme 2024-ben Dogecoin-szerű nyereséget érhet el

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac a várakozástól pezseg. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők a következő nagy nyerteseket keresik.

Ezek közül öt kriptovaluta emelkedik ki, amelyek mindegyike a Dogecoin híres rallyjához hasonló lenyűgöző növekedési potenciált mutat.

Ez a cikk elmerül azokban a jellemzőkben és közelmúltbeli fejleményekben, amelyek ezeket a versenyzőket a következő év robbanásszerű nyereségének középpontjába helyezik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Bárki számára, aki azonosítani szeretné azokat az érméket, amelyek értéke szárnyalhat, ez az elemzés kulcsfontosságú olvasmány.

A CYBRO előértékesítése: Ismerje meg az első Earn Marketplace-t a Blast-on

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto bevételekhez.

A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

A CYBRO mostantól vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,015 dollártól darabonként, ami elképesztő, 75%-os kedvezményt jelent.

A tokenek birtokosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel ruházza fel a felhasználókat a fokozott jövedelemtermeléshez, mint például a staking, a leverage farming és a kölcsönzés.

A Blast versenyző kamatlábainak fokozásával a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amelyet a legmodernebb kripto-fiat és önmegőrző opciók erősítenek.

A stakingen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdropot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>CYBRO előértékesítése mostantól él<<

A Pepe kripto árfolyammozgás és kilátások

A Pepe (PEPE) jelenleg 0,00000497 és 0,00000660 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten a PEPE 38,23%-os emelkedést mutatott, de az elmúlt egy hónapban kisebb, 4,91%-os csökkenést mutat.

Az elmúlt hat hónapot értékelve az érme jelentős, 486,97%-os ugrást produkált, ami jelentős mozgást jelez. Az árfolyam-akció impulzív trendre utal a jelenlegi lendület mellett.

A PEPE előre tekintve az optimista nézet a legutóbbi hat hónapos emelkedésen múlik, ami a jövőbeli növekedés lehetőségét sugallja.

Az óvatosság azonban indokolt, mivel az elmúlt hónapok volatilitást mutattak, és az árfolyam a 10 napos és a 100 napos átlag alatt van.

A kiegyenlített várakozások szerint a PEPE a piaci dinamikától függően a 0,00000723 dolláros ellenállás közelében akadályokba ütközhet, vagy a 0,00000397 dolláros támaszra eshet.

A Dogwifhat jelenlegi piaci trendek és jövőbeli meglátások

A Dogwifhat (WIF) az idők során jelentős nyereséget ért el. Az elmúlt héten az árfolyam 18,60%-kal ugrott meg, az elmúlt hónapban pedig 12,52%-kal emelkedett.

Hat hónap alatt az értéke 145,74%-kal ugrott meg. Jelenleg a WIF 2,38 és 3,34 dollár között kereskedik, a közelmúltbeli csúcsok felé hajlik.

A piaci mozgás impulzívabbnak tűnik az utóbbi időben, és a legközelebbi ellenállási szint felé tolódik 3,76 dollárnál.

A jövőre nézve a WIF lendülete a 4,72 dolláros második ellenállási szint felé terelheti, ha a pozitív trend folytatódik.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a kriptopénz piacok gyorsan változhatnak, és lehetséges a visszahúzódás a támaszszintek felé, a legközelebbi 1,83 dollárnál van.

A stabil felfelé irányuló mozgás és a piaci mutatók keveréke óvatosan optimista nézetet támogat a WIF árfolyamának irányát illetően.

A Pyth Network árelemzése és előrejelzése

A Pyth Network (PYTH) a jelenlegi árfolyamot 0,57 és 0,72 dollár között mutatja. Az elmúlt héten az árfolyam 8,12%-kal emelkedett, de az elmúlt hónapban jelentős, 32,82%-os csökkenés következett be.

Ha hat hónapra visszatekintünk, a PYTH összességében 64,94%-os emelkedést mutat. Az ártrend azt mutatja, hogy korrekciós fázisban mozog, a Relative Strength Index (RSI) 30,16-nál potenciális alulvásárlásra utal.

A PYTH közelmúltbeli trendjeit és technikai mutatóit figyelembe véve az előrejelzés óvatosan optimista.

Az RSI és a Stochastic értékei arra utalnak, hogy az érme alulértékelt lehet, ami egy lehetséges fellendülésre utal.

Ugyanakkor óvatosságra int, mivel a Moving Average Convergence Divergence (MACD) értéke nulla közelében van, ami bizonytalanságot jelez.

Amennyiben a PYTH áttöri a legközelebbi ellenállást 0,79 dollárnál, a második szintet 0,94 dollárnál célozhatja meg. Lefelé nézve, ha a 0,48 dolláros támasz nem sikerül, a következő kritikus támasz 0,32 dollárnál található.

A Bonk hatalmas rally után stabilizálódik, a kilátások bizonytalanok maradnak

A Bonk (BONK) jelenleg 0,00001532 és 0,00002427 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten 70,79%-ot ugrott, míg az elmúlt hónapban szerény 4,03%-ot emelkedett.

Az elmúlt hat hónapban hatalmas ugrás történt, 4519,72%-os emelkedéssel. A közelmúltbeli mozgások azt sugallják, hogy az árfolyam stabilizálódik a meredek emelkedések időszaka után.

A Bonk esetében a 0,00002768 dollárnál lévő ellenállás korlátozhatja a nyereséget, míg a 0,00000980 dollárnál lévő támogatás padlót kínálhat, ha az árfolyam csökken.

A coin a vétel és az eladás egyensúlyát mutatja, az RSI a középérték közelében, 47,87-nél van. A BONK jövőbeli ármozgása mindkét irányba mehet.

Lehetséges a növekedés, ha a piac továbbra is pozitív marad, de az is lehet, hogy csökkenés következik be, ha az izgalom alábbhagy.

Következtetés

A mostani bikafutásban a PEPE, a WIF, a PYTH és a BONK olyan kriptovalutákként bukkantak fel, amelyek lenyűgöző növekedési potenciállal rendelkeznek, és a Dogecoin múltban látott fellendülését utánozzák.

Azonban rövid távú kilátásaik nem biztos, hogy elérik a Dogecoin által tapasztalt robbanásszerű indulást.

Közben a reflektorfény a CYBRO-ra, a Blast blokkláncon működő egyedülálló kereseti piactérre irányul.

A CYBRO a közelgő megjelenésével és az ígéretes hozamokkal, amelyeket a felhasználók számára generálhat.

Az érdeklődő befektetőknek lehetőségük van arra, hogy korán beszálljanak ebbe a projektbe, ha részt vesznek a 2024 második negyedévére tervezett CYBRO token előértékesítésben.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!