A Twitter szerverein őrzik a bitcoin egyik legkorábbi bika jóslatát

-

Egy izraeli-amerikai befektető, aki 2012-ben beszállt a Coinbase indulásába, felfedte, hogy befektetését nagyrészt a szerencsének és vakmerőségének köszönheti.
Lirion Shapira, a Relationship Hero coachingweboldal vezérigazgatója és korai bitcoin-, ill. Coinbase-befektető elmondta, hogy a kriptopénzek megismerését a szerencsének, egy lehetőségnek és személyes befektetési elméletének köszönheti.

Az Anthony Pompliano által vezetett Pomp Podcast legújabb epizódjában Shapira elmondta, hogy 2011-ben a bitcoin „megszállottja” volt, érezte, hogy sikeres lesz a valuta.

„2011-ben a bitcoin és az YCombinator is kitűnő befektetésnek tűntek. Miért gondoltam így? Mindig a 10%-os valószínűségre gondolok, 2011-ben pedig 90% esély volt rá, hogy a bitcoin fogja magát és szépen eltűnik, igaz? De aztán belegondoltam, hogy ha mégse tűnk el, akkor akár 10, 100, 1000-szeresére is nőhet az értéke.”

Pompliano felidézte Shapira egyik 2011-es Twitter-üzenetét, amely az egyik legelső bika jóslat volt a bitcoin számára.


„Az én befektetési feltevésem: fektess olyan dologba, amely 10% eséllyel megszázszorozódhat. Példák: Bitcoin, Milner & Conway’s ‘Start Fund.” Shapira 2011. június 12-én írta ezt.

Tőzsdére megy a Coinbase

Shapira felfedte, hogy korai Coinbase-befektetése nagyrészt a szerencsének köszönhető, mivel eredetileg nem tervezett a tőzsdébe invesztálni, csupán 2012-ben „teljesen a bitcoin megszállottja volt.” Shapira egy Founders Club nevű cégen keresztül fektetett be a cégbe.

„Teljesen véletlenül fektettem be a Coinbase-be, mivel tetszett a bitcoin. Tehát szerencsés voltam, és jókor voltam jó helyen a Szilícium-völgyben.”

Ezt követően Shapira évekig megfeledkezett róla, és lehet, hogy ők lehetnek a következő YCombinator.

„Úgy gondoltam, hogy a bitcoin nagy dolog lehet, és a Coinbase nagyon jól csinálja, amit csinál, és továbbra is ez a legjobb tőzsde.”

A Coinbase nemrég jelentette be, hogy tőzsdére lép, ezzel akár 28 milliárd dollárra is nőhet összértéke, tehát Shapira nagyon szerencsés befektetést csinált.

Olvastad már? 2,3 milliárd dollárnyi bitcoinügylet fog lejárni karácsonykor

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 04.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama nem tudta folytatni a rallyt a 75.000 dolláros szint fölé, és az elmúlt hetekben konszolidálódott. Mégis, előbb-utóbb eldől a következő...

Jack Dorsey bitcoin bányászati chipje elkészült

A chip fejlesztése mostanra teljes egészében lezajlott, a Block is bejelentette, hogy dolgozik a saját teljes Bitcoin-bányászati rendszerén. Jack Dorsey fintech cége, a Block Inc. kedden...

A ChatGPT szerint, ez az 5 érme 2024-ben Dogecoin-szerű nyereséget érhet el

Vendégbejegyzés A kriptopiac a várakozástól pezseg. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők a következő nagy nyerteseket keresik. Ezek közül öt kriptovaluta emelkedik ki, amelyek mindegyike a Dogecoin...

Ez nem néz ki jól a Bitcoin Hodlerek, figyelmeztet Peter Schiff

Schiff egy pszichológiai vonalat mutatott be, amelyet a Bitcoinnak fenn kell tartania, hogy elkerüljön egy hevesebb árkorrekciót. A Peter Schiff újabb verbális támadást hajtott végre az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!