Michael Saylor másodpercenként 1000 dollárnyi bitcoint vásárolt

-

A MicroStrategy ügyvezetője az idei év legfőbb BTC-rajongójának számít, és nem csak szóban. A napokban úgy nyilatkozott, hogy újabb 650 millió dollárért vásárolt bitcoint december 11. óta.
Még aznap szerepelt a Funky Crypto podcast-ben, ahol természetesen ez is szóba került.

„A múlt héten, esténként, és a hétvégén másodpercenként 1000 dollárért vettem, ennyit vásároltam ilyen rövid idő alatt. Ez napközben 2000 volt amúgy. Ha jövőre a BTC árfolyama 20%-ot emelkedik, akkor egy szép 320 millió dolláros hozamot tudunk elkönyvelni a befektetésünkön.”
https://twitter.com/NeilJacobs/status/1341094642385891328?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1341094642385891328%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdecrypt.co%2F52276%2Fmichael-saylor-was-buying-1000-in-bitcoin-every-second

Hátraarc

Saylor nem volt mindig ekkora rajongó. 2013-ban még úgy nyilatkozott, hogy szerinte csak idő kérdése, hogy a BTC is olyan csúnya véget érjen, mint az online szerencsejáték. Azóta teljes fordulatot hajtott végre a bitcoinnal kapcsolatban.
Páros lábbal szállt bele a kriptoiparba, mikor idén bejelentette, hogy a cégük augusztusban és szeptemberben összesen 425 millió dollár értékben vásárolt BTC-t.
Azóta is az egyik leghangosabb támogatónak számít. Mostanra a MicroStrategy által birtokolt BTC mennyisége meghaladja az 1 milliárd dollárnyit.
Saylor viszont saját magának is vásárol, októberben úgy nyilatkozott, hogy a személyes vagyona több, mint 17000 bitcoin.
A Funky Crypto műsorában Saylor megerősítette, hogy mostani áron számolva a MicroStrategy 1,6 milliárd dollár értékben tart coinokat, ha pedig az árfolyam tovább emelkedik, a cég hatalmas profitra számíthat.


Ha pedig 25%-ot emelkedik jövőre, akkor Saylor bevallása szerint a profitjuk nagyobb lesz, mint fél évvel ezelőtt a cég teljes bevétele.
Nem véletlen, hogy ilyen kilátások mellett semmi jele annak, hogy bármi megingathatná Saylor bikás meggyőződését.

Olvastad már? JPMorgan: a bitcoin túlvett, de még így is az aranyból szívja el a pénzt

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: MicroStrategy

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

😲 Érezd az izgalmat: Ezeket a kriptókat robbanás előtt állnak, és Te is beszállhatsz!

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik a lehetőségekben, ahogy a 2024-es bikafutás megindul. Egyes kriptovaluták kiemelkednek a tömegből, jelentős növekedést ígérve. A befektetők, akik a következő nagy lehetőséget keresik,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!