A Twitter szerverein őrzik a bitcoin egyik legkorábbi bika jóslatát

-

Egy izraeli-amerikai befektető, aki 2012-ben beszállt a Coinbase indulásába, felfedte, hogy befektetését nagyrészt a szerencsének és vakmerőségének köszönheti.
Lirion Shapira, a Relationship Hero coachingweboldal vezérigazgatója és korai bitcoin-, ill. Coinbase-befektető elmondta, hogy a kriptopénzek megismerését a szerencsének, egy lehetőségnek és személyes befektetési elméletének köszönheti.

Az Anthony Pompliano által vezetett Pomp Podcast legújabb epizódjában Shapira elmondta, hogy 2011-ben a bitcoin „megszállottja” volt, érezte, hogy sikeres lesz a valuta.

„2011-ben a bitcoin és az YCombinator is kitűnő befektetésnek tűntek. Miért gondoltam így? Mindig a 10%-os valószínűségre gondolok, 2011-ben pedig 90% esély volt rá, hogy a bitcoin fogja magát és szépen eltűnik, igaz? De aztán belegondoltam, hogy ha mégse tűnk el, akkor akár 10, 100, 1000-szeresére is nőhet az értéke.”

Pompliano felidézte Shapira egyik 2011-es Twitter-üzenetét, amely az egyik legelső bika jóslat volt a bitcoin számára.


„Az én befektetési feltevésem: fektess olyan dologba, amely 10% eséllyel megszázszorozódhat. Példák: Bitcoin, Milner & Conway’s ‘Start Fund.” Shapira 2011. június 12-én írta ezt.

Tőzsdére megy a Coinbase

Shapira felfedte, hogy korai Coinbase-befektetése nagyrészt a szerencsének köszönhető, mivel eredetileg nem tervezett a tőzsdébe invesztálni, csupán 2012-ben „teljesen a bitcoin megszállottja volt.” Shapira egy Founders Club nevű cégen keresztül fektetett be a cégbe.

„Teljesen véletlenül fektettem be a Coinbase-be, mivel tetszett a bitcoin. Tehát szerencsés voltam, és jókor voltam jó helyen a Szilícium-völgyben.”

Ezt követően Shapira évekig megfeledkezett róla, és lehet, hogy ők lehetnek a következő YCombinator.

„Úgy gondoltam, hogy a bitcoin nagy dolog lehet, és a Coinbase nagyon jól csinálja, amit csinál, és továbbra is ez a legjobb tőzsde.”

A Coinbase nemrég jelentette be, hogy tőzsdére lép, ezzel akár 28 milliárd dollárra is nőhet összértéke, tehát Shapira nagyon szerencsés befektetést csinált.

Olvastad már? 2,3 milliárd dollárnyi bitcoinügylet fog lejárni karácsonykor

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!