Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 04.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem tudta folytatni a rallyt a 75.000 dolláros szint fölé, és az elmúlt hetekben konszolidálódott. Mégis, előbb-utóbb eldől a következő nagyobb mozgás iránya.

A napi grafikon

A napi grafikonon az árfolyam továbbra is a 60 és 70 ezer dolláros szintek között ingadozik, és egyik oldalra sem sikerült áttörnie.

A Relative Strength Index is az 50-es szint körül mozog, ami a lendület egyensúlyára utal.

A BTC árfolyama látszólag a 60.000 dolláros támaszzóna felé esik vissza. Ebben az esetben a szint valószínűleg végleg letörne, és a kriptopénz masszív esést tapasztalhatna az 52.000 dolláros területig.

Másrészt, ha a piac a 70.000 dolláros szint fölé emelkedne, akkor egy új történelmi csúcs közeledne.

A 4 órás grafikon

A 4 órás grafikon nagyon hullámzó árfolyammozgást mutat, mivel a BTC március óta egy nagy ereszkedő csatornamintát alkot.

A kriptopénz nemrég lepattant a minta alsó határáról, de úgy tűnik, hogy ismét visszaesik a minta felé.

Az RSI is 50 alatti értékeket mutat ebben az idősávban, ami arra utal, hogy a 4 órás momentum medvés.

Bárhogy is legyen, míg a bikás mozgás jellemzően egy ereszkedő csatornamintát követ, annak lebomlása általában katasztrofális, és jelentős eladás követi.

A Bitcoin tőzsdei bálna-arány

Miközben a Bitcoin árfolyama a 70.000 dolláros ellenállási szint alatt konszolidálódik, a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy ki a felelős a bikapiac leállásáért.

bitcoin

Ez a diagram a 30 napos exponenciális mozgóátlagot mutatja a tőzsdei bálna arány mérőszámot.

Ez a top 10 beáramlásnak a tőzsde összes beáramlásához viszonyított aránya. Magas értékek azt jelzik, hogy a bálnák nagy mennyiségben használják a tőzsdéket.

Amint a grafikonon látható, a bálnaarány mérőszám az elmúlt hetekben jelentősen emelkedett.

Ezt úgy lehet értelmezni, hogy a bálnák eladási magatartást tanúsítanak, mivel nagy összegeket helyeznek el a tőzsdéken.

Ebből következően ez az eladási nyomás lehet a felelős azért, hogy az árfolyam nem tudta tovább folytatni a rallyt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!