A kriptovilág heti legfontosabb történései 01.15.

-

Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Megszakítja a kapcsolatot a kriptoszponzorával a Ferrari

ferrari

A Ferrari-Velas partnerség 2021-től – évi 30 millió dolláros összegben – a rajongók elkötelezettségének növelését célozta meg a non-fungible tokenek (NFT) és más közös kezdeményezések révén.

Tovább olvasom…

Mark Cuban szerint kriptoimplóziót okozhat a wash trading

Mark Cuban

Mark Cuban, a Shark Tank sztárja és a Dallas Mavericks NBA-csapat tulajdonosa arra figyelmeztetett, hogy a következő kriptoimplózió a központi tőzsdéken történő „mosott kereskedések felfedezéséből és megszüntetéséből” eredhet.

Tovább olvasom…

Biztonsági tippek a kriptopénzekhez 2023-ra

kriptopénzek

James Check, a Glassnode vezető elemzője elmagyarázta a követőinek, hogy a privát kulcsok saját tárolása miért fontosabb, mint valaha, és abban is tippeket adott, hogy ezt hogyan lehet néhány egyszerű lépésben megtenni.

Tovább olvasom…

Bréking: 5 milliárd dollárt szerzett vissza az FTX – felépülhet a kriptopiac?ftx

Az FTX ügyvédje, Andy Dietderich szerint a bajba jutott kriptopénztőzsde „5 milliárd dollárnyi készpénzt és likvid kriptopénzeket szerzett vissza”.

Tovább olvasom…

A stabilcoinba menekülnek a brazilok az infláció elől

stabilcoin

A brazilok a stabilcoinok felé fordulnak, hogy megvédjék magukat a gazdasági körülmények ingadozásától.

Pozsár Zoltán szerint nyáron fordulatot vesz a Fed hozzáállása

fed

Az amerikai jegybank (FED) 2022 folyamán hétszer emelte az irányadó banki kamatlábat.

Tovább olvasom…

Új frissítésre készülnek az Ethereum fejlesztői

ethereum

Egy, a napokban tartott fejlesztői találkozó, a 2023 All Core Dev (ACD) során az ethereum fejlesztők felkészültek a publikus teszthálózaton való hard forkra.

Tovább olvasom…

Rendellenes állapot uralkodik a CME határidős kriptopiacán

cme

Bár a határidős ügyletek prémiumra váltottak, a „futamidős struktúra” továbbra is backwardationben van, ami óvatosságot jelez az intézmények körében.

Tovább olvasom…

Jamie Dimon szerint felhős az ég az USA gazdasága fölött

Jamie Dimon

A JPMorgan ügyvezetője Jamie Dimon a közelmúltban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egyfajta „gazdasági hurrikán” közeledtére figyelmeztetett.

Tovább olvasom…

Indulhat a Bitcoin emelkedése?

bitcoin

Örülnek a spekulánsok, a Bitcoin végre meghaladta a 20 ezer dolláros lélektani határt, és egyre többen optimisták, hogy további emelkedés következhet.

Tovább olvasom…

Prémiumcsoport a Kriptoworldön!

prémium

Kedves Olvasóink! Örömmel jelentjük be, hogy útjára indult a Kriptoworld prémium szolgáltatása.

Tovább olvasom…


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!