Megszakítja a kapcsolatot a kriptoszponzorával a Ferrari

-

A Ferrari-Velas partnerség 2021-től – évi 30 millió dolláros összegben – a rajongók elkötelezettségének növelését célozta meg a non-fungible tokenek (NFT) és más közös kezdeményezések révén.

A Scuderia Ferrari, a luxusautókat gyártó Ferrari versenyrészlege csatlakozott azon Forma-1-es versenycsapatok egyre növekvő listájához, amelyek megszüntették a kriptovaluta-szponzoraikkal való partnerséget.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Ferrari kilépett a Velas Blockchainnel és a chipgyártó óriás Snapdragonnal kötött többéves partnerségi megállapodásaiból, ami a 2023-as szezon előtt 55 millió dolláros halmozott veszteséget okozott az olasz csapatnak.

A Ferrari-Velas partnerség – 2021-től évi 30 millió dollár fejében – célja a szurkolói elköteleződés növelése volt a non-fungible váltható tokenek (NFT) és más közös kezdeményezések révén.

A RacingNews365 szerint azonban a csapat nem tartotta be azokat a záradékokat, amelyek lehetővé teszik a Velas számára az NFT-képek létrehozását.

November 2022-én a Mercedes is 15 millió dolláros veszteséget szenvedett el, miután felfüggesztette partnerségét az FTX-szel, mivel a kriptotőzsde 11. fejezet szerinti csődeljárást jelentett.

A Red Bull Racing és a Tezos Foundation közötti partnerség hasonló sorsra jutott, mivel a blokklánccég állítólag úgy döntött, hogy nem újítja meg a megállapodást a stratégia össze nem illésére hivatkozva.

Toto Wolff, a Mercedes-AMG Petronas F1 Team csapatfőnöke és vezérigazgatója arra figyelmeztetett, hogy más csapatok is hasonló helyzetbe kerülhetnek.

Az F1 és a kriptoökoszisztéma közötti kapcsolat azonban túlmutat a partnerségen.

2022 októberében a Formula One beadta az „F1” védjegyeket, amikor nyilvánosságra hozta a kriptopénzek, metatokenek, digitális gyűjtőeszközök, kriptokollekciók és NFT-k online piacterének létrehozására vonatkozó terveit.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A medvepiac közepette a Web3-projektek átvették a vezetést a szurkolók és a sportligák közötti elkötelezettség erősítése érdekében.

A Deloitte „2022 Sports Industry Outlook” című jelentése a valós és a digitális világ keveredésének felgyorsulását, valamint az NFT-k és az immerzív technológiák növekvő piacait jósolta.

Amint arról a Cointelegraph beszámolt, a könnyen kezelhető platformok hiánya jelenti a legnagyobb kihívást a mainstream elfogadást illetően.


Olvastad már? Elbocsátások jönnek a SuperRare csapatánál

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Jose Carlos Costa

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!