Elbocsátások jönnek a SuperRare csapatánál

-

John Crain, a SuperRare NFT piactér vezetője bejelentette, hogy az alkalmazottak számát 30%-kal csökkentik, hasonlóan az olyan cégekhez, mint például a Huobi vagy a Genesis.

A közel egyharmados leépítés Crain úgy indokolta, hogy az előző bikapiac során túlságosan gyorsan akartak növekedni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az ügyvezető a hétvégén, a Twitteren hozta nyilvánosságra a döntését.

„Van néhány új hírem. A startupok egyensúlyozni kényszerülnek a gyors növekedés, és a szűkösen rendelkezésre álló erőforrások között. A bikapiac során mi is együtt növekedtük a piaccal. Az elmúlt hónapok során viszont világossá vált, hogy az ilyen agresszív növekedés fenntarthatatlan. Túl nagyra növeltük a csapatot, és ez az én hibám volt.”

Crain nem részletezte, hogy az elbocsátott dolgozók milyen juttatásokban részesülnek, de azt kiemelte, hogy a lehetőségeikhez mérten a cég megpróbál megtenni mindent, hogy megkönnyítse az újbóli elhelyezkedést, az új lehetőségek feltárását.

A SuperRare az egyik legnagyobb NFT piactér, viszont jelentősen kisebb kereskedési volument tapasztal, mint a konkurens OpenSea, vagy a Magic Eden.

A DappRadar statisztikái alapján a SuperRare 663 ezer dolláros forgalmat bonyolított az elmúlt 30 napban.

Ehhez viszonyítva a Magic Eden platformján 80,1 milliós volumen mérhető, míg az OpenSea esetén ez a mutató a 307 millió dolláron áll.

A különbség főleg abból adódik, hogy a SuperRare főleg a művészeti közösségekre, és az egyedi műalkotásokra fókuszál, és nem teszi lehetővé a számítógép által generált, akár sok tízezer darabos avatár-kollekciók létrehozását, amelyek a legnépszerűbbek közé tartoznak mind az OpenSea, mind a Magic Eden esetén.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Crain elmondta, hogy dacára a lassabb növekedésnek, amely a medvepiacot jellemzi, a SuperRare csapata továbbra is elkötelezett az eredeti célkitűzéseik felé. Nagyobb megjelenést, több lehetőséget kívánnak nyújtani a digitális művészetek számára.

„Ellenszélben kell haladnunk, ez igaz. De még mindig hihetetlen lehetőségek állnak előttünk, hogy valami teljesen újat hozzunk létre. Ez a digitális művészet globális reneszánsza lehet, átláthatóan, igazságosan, és a világon bárki számára elérhetően.”

A SuperRare elbocsátásai nem példa nélküliek. A kriptoiparban több cég is hasonlóra kényszerült, közülük több az elmúlt hónapban jelentette ezt be.

A héten a Genesis, egy kriptós hitelezési platform 30%-os, míg az ismert tőzsde, a Huobi 20%-os leépítésről számolt be.

Az USA-ban működő Silvergate bank pedig 40%-kal csökkentette az alkalmazotti létszámát, mivel a kezelt tőkéje 8,1 milliárd dollárral csökkent az FTX novemberi összeomlását követő bankpánik miatt.


Olvastad már? Avalanche (AVAX) NFT szektora szárnyal

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: NFTi cally

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Chainlink technikai elemzés 03.23.

Prémium Chainlink A Chainlink napos árfolyamgrafikonja árnövekedést mutat. A LINK/USD árfolyam a cikk írásakor 7,38 dolláron kereskedik. A pár még mindig 3,88 százalékos veszteségben van, ha az...

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!