Avalanche (AVAX) NFT szektora szárnyal

-

Az Avalanche layer 1 blokklánc nemrég érdekes fejleményeket jelentett be, amelyek többet elárulhatnak arról, hogy mire számíthatunk 2023-ban.

Ezek közé tartozik az NFT iparágra való mélyebb összpontosítás stratégiai partnerségek révén.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Avalanche egyik legutóbbi bejelentése szerint a hálózat összeállt a Shopify céggel egy NFT-vel kapcsolatos vállalkozáshoz.

A partnerség lehetővé teszi a Shopify kereskedők számára, hogy környezetbarát NFT gyűjtőeszközöket készítsenek, amelyeket a Venly Shopify NFT alkalmazáson keresztül fognak forgalmazni.

Ez a fejlesztés potenciálisan fellendítheti az NFT tranzakciókat az Avalanche blokkláncon.

Az Avalanche célja, hogy idén egy szilárd WEB3 játékélményt biztosítson. Ezt a MetaOPs-szal való partnerség révén kívánja elérni. Miért fontos ez a fejlesztés?

Nos, ez az egyik úttörő FPS-játék, amelyet blokklánc-hálózaton keresztül vezetnek be.

A szerencsejáték egy több milliárd dolláros iparág, és ez a fejlesztés lehetővé teheti az Avalanche számára, hogy megcsapolja a szegmens robusztus potenciális növekedését.

Ezek a fejlemények valószínűleg növelni fogják a lavina NFT-ket. Az elmúlt 12 hónapban a hálózat összes NFT kereskedésének volumene jelentősen csökkent.

Az elmúlt két hétben azonban némi enyhe élénkülést látunk ugyanezen a mérőszámon.

Avalanche

Forrás: santiment.net

Ezek a fejlemények az Avalanche hálózat további növekedési lehetőségeit támasztják alá. Megalapozhatják az AVAX iránti nagyobb hasznosságot és keresletet is. Ez hosszú távon valószínűleg így lesz, de mi a helyzet rövid távon?

Jelenleg több, a láncon belüli mérőszám támogatja a bikák javára történő hangulatváltás nagyobb valószínűségét.

Például az Avalanche fejlesztési aktivitása december nagy részében csökkent, de az elmúlt négy napban sikerült megfordulnia.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Hasonlóképpen, az Avalanche piaci kapitalizációja ebben a hónapban eddig nagyjából 322 millió dollárral emelkedett.

Ez azt bizonyítja, hogy jelentős felhalmozódás van. Ez a kereslet a származtatott piac megfigyeléseit is tükrözi.

A Binance és a DYDX finanszírozási rátái is javultak január eleje óta. Ezek a mutatók megerősítik, hogy az AVAX származékos kereslet emelkedik.

Avalanche

Forrás: santiment.net

A fenti kedvező változások ellenére az AVAX csak 16%-kal tudott emelkedni a decemberi mélypontról.

Ez azt jelenti, hogy még mindig sok kiaknázatlan felfelé irányuló lehetőség van, mivel a gyenge kereslet nem eredményez jelentős rallyt.

Az AVAX az írás időpontjában 11,82 dolláron kereskedett, miután nehezen tudott az 50 napos MA fölé emelkedni.

Az Avalanche közelmúltbeli fejleményei hozzájárulhatnak az AVAX piaci hangulatának javulásához.

Ez egy erősebb bullish eredményt eredményezhet a későbbiekben, de ezt még meg kell várni.

Forrás: ambcrypto.com


Olvastad már? Shiba Inu (SHIB) emelkedése korlátozott, íme miért

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!