Kiutalási korlátot vezetett be a Wyre

-

A kriptós fizetési platform, a Wyre korlátozta a kiutalásokat a platformjáról, a felhasználók a pénzük 90%-át tudják csak kivenni.

A cég ezt a közösség érdekeivel magyarázza. Alig két nappal ezelőtt viszont olyan pletykák láttak napvilágot, állítólagos céges alkalmazottaktól, hogy a cég abbahagyhatja a működését.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A korlátozást a Wyre 7.-én vezette be a platformján, közösségi érdekekre hivatkozva, és arra, hogy a céges stratégiákat hozzá kell igazítani az elhúzódó medvepiaci körülményekhez.

A felhasználók mostantól nem tudják minden pénzüket kivenni, csupán a kezelt kriptók 90%át adja vissza a cég a módosított felhasználási feltételek értelmében.

A céges struktúrában is változások álltak be, az új ügyvezető Yanni Giannaros lett, a Wyre korábbi kockázatkezelési és megfelelési vezetője.

A vállalat elmondása szerint az ügyfeleik további változásokra számíthatnak, a kiutalási korlátok tekintetében is, ahogyan a cég az új stratégiai mentén átalakítja a működését.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A jelentések szerint a Wyre gondjai abból adódhatnak, hogy a népszerű kriptotárca, a Metamask abbahagyta az együttműködést velük.

A Metamask pár napja jelentette be, hogy leveszi a Wyre-t a partnerlistájáról, így a felhasználók már nem tudnak kriptopénzeket vásárolni közvetlenül a tárcájukból.

A Metamask a hivatalos bejelentésében azt írta, hogy még dolgoznak azon, hogy ténylegesen kivegyék a programból a Wyre elérhetőségét, és megkérték a felhasználókat, hogy addig is ne használják a funkciót.


Olvastad már? Elbocsátások jönnek a SuperRare csapatánál

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!