Kiutalási korlátot vezetett be a Wyre

-

A kriptós fizetési platform, a Wyre korlátozta a kiutalásokat a platformjáról, a felhasználók a pénzük 90%-át tudják csak kivenni.

A cég ezt a közösség érdekeivel magyarázza. Alig két nappal ezelőtt viszont olyan pletykák láttak napvilágot, állítólagos céges alkalmazottaktól, hogy a cég abbahagyhatja a működését.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A korlátozást a Wyre 7.-én vezette be a platformján, közösségi érdekekre hivatkozva, és arra, hogy a céges stratégiákat hozzá kell igazítani az elhúzódó medvepiaci körülményekhez.

A felhasználók mostantól nem tudják minden pénzüket kivenni, csupán a kezelt kriptók 90%át adja vissza a cég a módosított felhasználási feltételek értelmében.

A céges struktúrában is változások álltak be, az új ügyvezető Yanni Giannaros lett, a Wyre korábbi kockázatkezelési és megfelelési vezetője.

A vállalat elmondása szerint az ügyfeleik további változásokra számíthatnak, a kiutalási korlátok tekintetében is, ahogyan a cég az új stratégiai mentén átalakítja a működését.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A jelentések szerint a Wyre gondjai abból adódhatnak, hogy a népszerű kriptotárca, a Metamask abbahagyta az együttműködést velük.

A Metamask pár napja jelentette be, hogy leveszi a Wyre-t a partnerlistájáról, így a felhasználók már nem tudnak kriptopénzeket vásárolni közvetlenül a tárcájukból.

A Metamask a hivatalos bejelentésében azt írta, hogy még dolgoznak azon, hogy ténylegesen kivegyék a programból a Wyre elérhetőségét, és megkérték a felhasználókat, hogy addig is ne használják a funkciót.


Olvastad már? Elbocsátások jönnek a SuperRare csapatánál

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!