A kriptovilág heti legfontosabb történései 11.06

-

Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Vitalik Buterin szerint jó dolog, hogy lassan fejlődik az Ethereum

ethereum

Az Ethereum alapítója a kriptoipar szabályozásáról beszélt nemrégiben, és megjegyezte, hogy a kriptós ökoszisztémák belső működésébe beleavatkozó szabályokat nem kellene erőltetni.

A kriptoiparnak először fel kell nőnie, és szinkronba kerülnie a törvényhozók elvárásaival, mielőtt teljesen szabad kezet kapnának a különböző projektek.

Tovább olvasom…

Bajban a Bitcoin bányász cégek

bitcoin

A Core Scientific, a legnagyobb számítási teljesítményű Bitcoin ( BTC ) bányász, bejelentette, hogy kész csődeljárás alá vonni hitelezőivel, és leállította az adósságfizetést.

A Protos jelentése szerint a Core Scientificnek 80 millió dollár (69 millió GBP) kölcsöne van a BlockFi kriptobanktól.

Tovább olvasom…

Elindult a Gamestop NFT piactere

Gamestop

A hét hónappal ezelőtt bejelentett piactér az Immutable X blokkláncon érhető el, így az amerikai játékipari és elektronikai óriás immár hivatalosan is belépett az NFT szektorba.

A különböző NFT-k mellett a piactéren olyan web3-as játékok is listázva vannak, mint a Gods Unchained, vagy a DC képregény-univerzumán alapuló Hro.

Tovább olvasom…

Kezd magához térni a Binance defi-ökoszisztémája

kriptovilág

A BNB Chain 2021 harmadik negyedéve óta 93%-os esést tapasztalt a Binance defi-aktivitásban. Most viszont úgy tűnik, kezd javulni a helyzet.

A közel egy éves gyengélkedés után, amelyet a medvepiac hozott, a jelentések szerint a BNB számottevő növekedést mutat a kereskedési volumenben a defi szektorban.

Tovább olvasom…

12 független szervezet már vállalta a Ripple jogi támogatását

ripple

Egyre több a bizonyíték, ahogy a „bíróság barátai” felsorakoznak a Ripple Labs támogatására.

Ripple fintechcég egyre több támogatóra tesz szert a kripto- és pénzügyi iparágtól az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) ellen folyó csatájában.

Tovább olvasom…

A bitcoin 21 000 dolláros szinteket tört

bitcoinAz Egyesült Államok Federal Reserve kamatemelése okozta volatilitás után a Bitcoin bepótolta az elveszett időt, és napokkal később medvéket háttérbe tudta szorítani.

Bár az óránkénti időkeretek eddig alacsonyabb csúcsot értek el a november 1-jei és 2.-i kiugráshoz képest, a lépés a veszteségek pótlását szolgálta, ami a Federal Reserve kamatemelési döntésének hátterében állt.

Tovább olvasom…

Köszönjük, hogy végig kisértétek ezen a héten is a kriptovilág történéseit.
Várunk Benneteket következő héten is!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!