Tim Draper: 2023 közepére 250 ezer dollár lehet a bitcoin

-

Tim Draper az ismert amerikai befektető 2018-ban még úgy fogalmazott, hogy ő 2022-re várja a negyedmilliós árfolyamot, most viszont azt mondta, hogy ez eltolódhat fél évvel, akár 2023 közepéig.

Draper a Web Summit 2022 rendezvényen adott elő, ahol természetesen szóba került a kriptoipar, a medvepiac, és persze az árfolyamok kérdése is.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Tim Draper szerint a Bitcoin 2023 közepére eléri a 250 000 dollárt

Draper ismert kockázati befektető a technológiai szektorban, olyan vállalatok mögé állt be, mint a Tesla, Robinhood, Skype, vagy éppen a Baidu.

Elmondása alapján a befektetésekre a medvepiac a legjobb alkalom.

Tim Draper

Draper pár éve sikeresen megjósolta a 1 ezer dolláros árfolyam elérését, így mikor megkérdezték, hogy 2022-ben mire lehet számítani, akkor a 250 ezer dolláros árfolyamot említette meg.

A Twitteren ezután is beszédtéma maradt ez, viszont egy későbbi, nyári interjúban úgy fogalmazott, hogy szerinte ezt el lehetne csúsztatni valamennyivel, és a 250 ezer dolláros árfolyam inkább 2023-ban érkezik majd.

Amikor szóba került a rendezvényen a piacok mostani helyzete, Draper kitartott amellett, hogy a bitcoin létfontosságú védelmet nyújt a kormányok alkalmatlansága ellen.

A 250 ezres árfolyamot az idei évre viszont már nem veszi ennyire komolyan, és inkább jövő évre teszi az új rekord megérkezését.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Nincs értelme fiat pénzt tartalékolni

Draper azt is elmondta, ő személy szerint a nők nagyobb arányú megjelenésére számít a befektetők között, és ennek nagy szerepe lesz az új magasságok elérésében.

Ezt a nézetet már egy korábbi interjú során is megemlítette, ahol szintén arra világított rá, hogy a lakossági oldalról fog érkezni majd a nagyobb igény.

A jelenlegi állapotban már ott tart a bitcoin, hogy kényelmesen lehet vele ételt, ruhát vásárolni, vagy éppen a számlákat befizetni, és miután a tömegek is rájönnek, hogy milyen egyszerűen használható, nem lesz értelme fiat pénzt tartaniuk.

A stablecoinokról szólva Draper elmondta, jó belépőpontot képviselnek a kriptopiacra, de mindegyik centralizált, így valójában nem sok értelmük van, nem lehet a bitcoinnal összehasonítani ezeket.

A stablecoinok kapcsán a Luna által kibocsátott UST token témáját is érintették, hiszen a tavaszi bedőlés a teljes kriptopiacot megrengette.

Draper szerint az UST-nek már az alapvető kialakítása is hibás volt, az egész rendszer rosszul rakták össze. Ez az oka annak, hogy végül csúfos véget ért a projekt.

Olvastad már? JASMY fellendülés, elemzés

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!



Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!