Elindult a Gamestop NFT piactere

-

A hét hónappal ezelőtt bejelentett piactér az Immutable X blokkláncon érhető el, így az amerikai játékipari és elektronikai óriás immár hivatalosan is belépett az NFT szektorba.

A különböző NFT-k mellett a piactéren olyan web3-as játékok is listázva vannak, mint a Gods Unchained, vagy a DC képregény-univerzumán alapuló Hro.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A piactér az nft.gamestop.com címen érhető el, az Immutable X pedig az Ethereum egyik második rétegű megoldása, így a tranzakciók gyorsak és olcsók.

A weboldal ezt külön ki is emeli, hiszen az Opensea vagy a Rarible platformjával ellentétben 100%-ban díjmentes, környezetbarát NFT-kereskedést tesz lehetővé a felhasználói számára.

Robbie Ferguson, az Immutable X alapítója a piactér indulása kapcsán nyilatkozott a sajtónak, elmondva, hogy a díjmentes kereskedés mellett a felhasználók létre is hozhatják a saját alkotásaikat, tokenizálva azokat.

„A Gamestop NFT piacterének az indulása azt jelenti, hogy mostantól több millió NFT-hez tudunk hozzáférést biztosítani a felhasználóknak, több népszerű web3-as játék is elérhető, ráadásul emellett fenn tudjuk tartani a legmagasabb szintű felhasználói élményt a játékosok számára.”

A Gamestop a közelmúltban is bekerült a hírekbe, hiszen együttműködésbe kezdtek az FTX tőzsde amerikai részlegével.

Ennek köszönhetően a Gamestop felhasználói kriptoeszközöket vásárolhatnak vagy adhatnak el az FTX közreműködésével.

A kiválasztott kiskereskedelmi üzletekben pedig különböző promóciós termékek is elérhetők lesznek majd, valamint ajándékkártyák.

A cég elmondása szerint az USA területén a Gamestop lesz az FTX elsődleges partnere.

A Gamestop nemrégiben egy saját fejlesztésű kriptotárcát is kiadott, még május végén.

A piactéren a csatlakoztatható web3-as tárcák között természetesen ez a változat is elérhető a Metamask és a Walletconnect mellett.

A web3-as játékok terén sem kell szerénykedni a piactérnek, a listában a már említett Gods Unchained és a Hro mellett olyan nevek is megtalálhatók, mint az Immortal Game, egy sakkjáték, a Guild of Guardians szerepjáték, vagy éppen az Ember Swords, de a retró kedvelői sem csalódnak, hiszen elérhető a Bitverse is, amely a 8-bites korszakot idézi fel.


Olvastad már? Íme a kriptoközösség legjobb tippjei a medvepiac átvészelésére

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: Focal Project JP

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Megsínylette a Solana a kriptopiaci zuhanást

A SOL token árfolyama 11%-ot esett a hétvégén, és a derivatíva-piacon ez hatalmas zuhanáshoz vezetett. A határidős kötések tömegével likvidálódtak, és egyetlen nap leforgása alatt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!