A kriptovilág heti legfontosabb történései 12.11.

-

Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Egyre több alvó bitcoin mozdul meg

bitcoinAz elmúlt hét napban a bitcoin árfolyama sikeresen a 16000 dolláros szint fölött maradt, a kereskedők örömére.

Tovább olvasom…

Bitcoin végül felváltja az aranyat?

bitcoin

Mark Yusko veterán fedezeti alapkezelő, a Morgan Creek Capital Management alapítója, befektetési igazgatója és ügyvezető igazgatója szerint a bitcoin (BTC) előbb-utóbb felváltja az aranyat.

Tovább olvasom…

Nagyot esett a bitcoin bányászati nehézsége

celsius

A legutóbbi nehézségi igazítás során, december ötödikén a hálózat 7,32%-kal csökkentette a bitcoin bányászati nehézséget, ennyivel lett könnyebb a blokkok generálása.

Tovább olvasom…

Elérte az alját a bitcoin?

bitcoin

Egy top elemző megjósolta a következő BTC árcélokat. Az FTX-botrányt követően az egész kriptopiac lomhaságba került, beleértve a Bitcoint is.

Tovább olvasom…

Michael Saylor: „Ethereum és a Ripple értékpapír-csalás követtek el”

Michael Saylor

Az Michael Saylor az ismert bitcoin-rajongó bevallotta nem nagyon követi az altcoinok dolgait, egy nemrégiben adott interjúban viszont kitért arra, hogy számos kriptopénz valójában engedély nélküli értékpapírként is meghatározható.

Tovább olvasom…

Rövidtávú XRP befektetők figyelem

xrp

A cikk írásakor az xrp eladók voltak fölényben, és valószínűleg jó védekezésük lesz a 0,384 dolláros területen.

Tovább olvasom…

44 millió dollárt kapnak vissza a Celsius ügyfelei

celsiusA bíróság arra utasította a csődbe ment Celsiust, hogy a letétkezelési szolgáltatása keretein belül tárolt kriptopénzeket juttassa vissza azok tulajdonosainak.

Tovább olvasom…

Legfrissebb Solana (SOL) mutatók

solana

Solana ebben az évben szinte végig a medvepiaccal néz szembe. A többszörös hálózati kimaradások és az FTX katasztrófája miatt Solana az elmúlt évben elképesztő mértékben hanyatlott.

Tovább olvasom…

Bitcoin technikai elemzés 12.09.

bitcoin

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Karácsonyi kuponkód 15% kedvezmény: KaracsonyKw


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!