Bitcoin technikai elemzés 12.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A bitcoin árfolyama stabilan 16 700 dolláron maradt. Bázist hozott létre, és folytatta az emelkedést a 17 000 dolláros ellenállási szint felett,16 800 dolláros támaszszint alá esett.

A medvék azonban nem tudták áttörni a 16 700 dolláros támaszszintet, így a bitcoin a 16 800 dolláros támaszszint alá süllyedt.

A BTC medvék azonban nem tudták áttörni a 16 700 dolláros küszöböt. Az árfolyam egészen 16 700 dollárig esett, mielőtt újra emelkedett volna.

Jelentős emelkedés következett be közvetlenül a 16 850 és 16 900 dolláros szintek felett.

Az árfolyam áttörte a 17 440 dolláros swing csúcsról a 16 700 dolláros mélypontra történő esés 50%-os Fib retracement szintjét.

Továbbá a BTC/USD pár áttörte a jelentős negatív trendvonalat, amelynek ellenállása a 16 875 dollár feletti ellenállás az órás charton.

A bitcoin árfolyama jelenleg 17 000 dollár felett és a 100 órás mozgóátlag felett tartózkodik.

Emellett a 17 440 dolláros swing csúcsról a 16 700 dolláros mélypontra történő visszaesés 76,4%-os Fibonacci retracement jelénél tartózkodik.

bitcoin

Bitcoin technikai kilátások

Felfelé a közvetlen ellenállási szint a 17 280 dollár közelében van.

Az első nagy akadály 17 450 dollár közelében található, amelyen túl az árfolyam újabb folyamatos emelkedésbe kezdhet.

A feltételezett forgatókönyv szerint az árfolyam a 18 000 dolláros küszöbszintig emelkedhet.

A következő nagy akadályt a 18 250 dollár közelében találjuk, amely felett az árfolyam rövid távon a 18 500 dolláros zóna felé indulhat.

Egy újabb medvés reakció akkor lehetséges, ha a bitcoin nem tudja áttörni a 17 280 dolláros küszöbszintet.

Lefelé a 17 100 dollár közelében van azonnali támasz. A következő jelentős támasz 17 000 dollár és a 100 órás mozgóátlag közelében található.

A 17 000 dolláros támaszszint alatti áttörés 16 700 dollár alá történő csökkenést jelezhet.

Minden további csökkenés rövid távon a 16 200 dollár felé viheti az árfolyamot.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba, innentől kezdve egy kis plusz is kaptok az előfizetésetekhez.

Csatlakozzatok a Kriptoword discord csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetőknek.

Ide csatlakozzva tudtok Velünk beszélgetni, gondolataitokat megosztani és kérdéseket feltenni nekünk, amire megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a discordra és irjatok rám, és kaptok engedélyt a szobához!

https://discord.gg/6marCdUsHj

Üdv: András


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!