A Bitcoin (BTC) árfolyama küzd, hogy átlépje a 17300 dollárt

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árfolyama továbbra is egy szűk tartományban rekedt, ami bizonytalanságot teremt a kriptopiacon.

A napi grafikon azonban a tartomány legfelső ellenállásánál megfordulási jeleket mutat, ami visszasüllyesztheti az árakat a 16800 dolláros szintre.

Akárhogy is, van-e mód arra, hogy a Bitcoin véget vessen ennek a konszolidációnak?
  • A 17300 dollárról történő potenciális visszafordulás a Bitcoin elhúzódó konszolidációjára utal.
  • Az 50 napos EMA dinamikus ellenállásként áll az emelkedő árakkal szemben
  • A Bitcoin napközbeni kereskedési volumene 12,7 milliárd dollár, ami 12%-os csökkenést jelez.

Az elmúlt két hétben a Bitcoin árfolyama szigorúan két vízszintes, 17300 és 16800 dolláros tartományon belül mozgott, ami nyilvánvalóan tartományhoz kötött rallyt jelez.

A november 8-i masszív beáramlást követően a coin ára egy csapásra lepattant az 16800 dolláros támaszról, és elérte a 17300 dolláros ellenállást.

A vevők azonban még mindig nehezen tudnak kitörni ebből a tartományból, ami azt jelzi, hogy az eladók továbbra is védik a magasabb szinteket.

A magasabb ár visszautasító gyertyák a 16800 dolláros korlátnál kiemelik a medvés fordulat nagy valószínűségét.

Így ez a visszafordulás beállította a Bitcoin árát, hogy 2%-ot zuhanjon, hogy újra meglátogassa az 16800 dolláros támaszt, szenvedve a folyamatban lévő konszolidációt, amely még néhány ülésszakra kiterjed.

A kereskedéseknek azonban szükségük lesz a fent említett tartományi korlátokból való kitörésre, hogy irányított rallyt és lehetséges célokat kezdeményezzenek.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Vajon a Bitcoin ár tovább fog zuhanni?

Az on-chain adatszolgáltató, a Glassnode közelmúltbeli tweetje kiemeli a Bitcoin befektetők által realizált veszteséget.

Az adatok azt mutatják, hogy a befektető az elmúlt 365 napban realizált, de kiemeli azt is, hogy a 2020-21-es bikában realizált éves profit 455 milliárd dollár.

Meglepő módon ez a 47%-os bikapiaci nyereséggel járó tőkeveszteség hasonló a 2018-as ciklus nagyságrendjéhez.

Továbbá ezek a veszteségek a tulajdonosok bizalmának gyengeségét jelzik, amelyek a piaci hangulatot az eladási szándék felé billentik.

Mindenesetre, hogy a piac megismétli-e a történelmet, és kivált-e egy 2019-eshez hasonló rallyt, egy kicsit korai megmondani.

Technikai indikátorok:

Relative Strength Index: Az RSI mutató(49,8%) tükrözi a coin legutóbbi árfolyamának ütemét és nagyságát, ami semleges kilátásokat jelez a piaci szereplők részéről.

EMA-k: A letöltő EMA-k(50 és 100) általános csökkenő tendenciára utalnak, és az eladóknak adják a fölényt.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

 


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!