Elérte az alját a bitcoin?

-

Egy top elemző megjósolta a következő BTC árcélokat. Az FTX-botrányt követően az egész kriptopiac lomhaságba került, beleértve a Bitcoint is.

Mindenkinek egy kérdése van, vajon a Bitcoin alja már megjelent?

A kriptopiac egyik vezető elemzője azt jósolta, hogy a Bitcoin 18k és 19k közé fog eljutni, mielőtt újabb lejtmenetbe kezd.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Azonban az, hogy a Bitcoin bármi e fölé megy-e, még mindig nagyon kiszámíthatatlan, és továbbra is izgalomban tartja a befektetőket.

Vajon a Bitcoin árfolyam áttöri a 18k dollárt?

A piac még mindig medvésnek tűnik, és a medvéknek be kell lépniük, hogy ilyen magasra jussunk.

Miután elérte ezt a szintet, a Bitcoin ismét le fog esni egy alacsonyabb mélypontra. A másik lehetséges forgatókönyv az, hogy nem ér el alacsonyabb mélypontot.

Ehelyett egy magasabb mélypontot fog elérni; ha a piac medvésebb lesz. Az Ethereum várhatóan alacsonyabb mélypontot fog elérni.

Ha a Bitcoin a magasabb mélypontot veszi, akkor az Ethereumnak alacsonyabb mélypontra kell mennie, hogy ezeket a mélypontokat elérje.

A Bitcoin már elvette a likviditását a mélypontokról. Várhatóan az Ethereum fölé fog menni.

Az Ethereum más Altcoinokkal együtt mélypontot fog elérni, majd a Bitcoin elkezd erőt mutatni velük szemben, végül kitörve.

Az érvénytelenítési szint egyértelműen 16k-nál kezdődik, így az elemző szerint az érvényesítési szintnek mindenképpen valahol 18k és 19k körül kell lennie.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Tehát, a medvepiac a kriptopiacon végre véget ért?

A medvepiac végét 2022-re jósolták, ahogy belépünk az új évbe. Azonban még mindig nagyon markánsan jelen van a kriptopiacon.

Az FTX-botrányból származó por leülepedett, de a piac még messze van attól, hogy bikás lendületbe kerüljön.

A medvepiacokat gyakran a teljes piac vagy egy index, például az S&P 500 csökkenésével hozzák összefüggésbe, de az egyes értékpapírok vagy áruk is medvepiacot okozhatnak, ha hosszú időn keresztül – általában két hónap vagy annál hosszabb időn keresztül – 20%-os vagy annál nagyobb csökkenést tapasztalnak.

Ez a piac általános gazdasági visszaesését, például recessziót is okozhat. Ez ellentétben állhat az emelkedő bikapiacokkal.


Olvastad már? 1INCH tulajdonosoknak kötelező olvasmány

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!