Elérte az alját a bitcoin?

-

Egy top elemző megjósolta a következő BTC árcélokat. Az FTX-botrányt követően az egész kriptopiac lomhaságba került, beleértve a Bitcoint is.

Mindenkinek egy kérdése van, vajon a Bitcoin alja már megjelent?

A kriptopiac egyik vezető elemzője azt jósolta, hogy a Bitcoin 18k és 19k közé fog eljutni, mielőtt újabb lejtmenetbe kezd.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Azonban az, hogy a Bitcoin bármi e fölé megy-e, még mindig nagyon kiszámíthatatlan, és továbbra is izgalomban tartja a befektetőket.

Vajon a Bitcoin árfolyam áttöri a 18k dollárt?

A piac még mindig medvésnek tűnik, és a medvéknek be kell lépniük, hogy ilyen magasra jussunk.

Miután elérte ezt a szintet, a Bitcoin ismét le fog esni egy alacsonyabb mélypontra. A másik lehetséges forgatókönyv az, hogy nem ér el alacsonyabb mélypontot.

Ehelyett egy magasabb mélypontot fog elérni; ha a piac medvésebb lesz. Az Ethereum várhatóan alacsonyabb mélypontot fog elérni.

Ha a Bitcoin a magasabb mélypontot veszi, akkor az Ethereumnak alacsonyabb mélypontra kell mennie, hogy ezeket a mélypontokat elérje.

A Bitcoin már elvette a likviditását a mélypontokról. Várhatóan az Ethereum fölé fog menni.

Az Ethereum más Altcoinokkal együtt mélypontot fog elérni, majd a Bitcoin elkezd erőt mutatni velük szemben, végül kitörve.

Az érvénytelenítési szint egyértelműen 16k-nál kezdődik, így az elemző szerint az érvényesítési szintnek mindenképpen valahol 18k és 19k körül kell lennie.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Tehát, a medvepiac a kriptopiacon végre véget ért?

A medvepiac végét 2022-re jósolták, ahogy belépünk az új évbe. Azonban még mindig nagyon markánsan jelen van a kriptopiacon.

Az FTX-botrányból származó por leülepedett, de a piac még messze van attól, hogy bikás lendületbe kerüljön.

A medvepiacokat gyakran a teljes piac vagy egy index, például az S&P 500 csökkenésével hozzák összefüggésbe, de az egyes értékpapírok vagy áruk is medvepiacot okozhatnak, ha hosszú időn keresztül – általában két hónap vagy annál hosszabb időn keresztül – 20%-os vagy annál nagyobb csökkenést tapasztalnak.

Ez a piac általános gazdasági visszaesését, például recessziót is okozhat. Ez ellentétben állhat az emelkedő bikapiacokkal.


Olvastad már? 1INCH tulajdonosoknak kötelező olvasmány

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!