Bitcoin technikai kilátások 12.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árfolyama a 17 500 dolláros küszöbszintről lefelé indult vissza.

A 16 800 dolláros támaszszint felett tartózkodik, és új emelkedő trendbe kezdhet.

Az árfolyam ismét megpróbált a 17 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedni. Azonban még nem tudta áttörni a 17 400 dolláros küszöböt. A negatív fordulat előtt egy csúcs alakult ki a 17 440 dollár közelében.

A 17 200 dolláros támaszzóna és a 100 órás mozgóátlag alatt történt változás.

A bikák viszont a 16 800 dolláros támaszzóna felett aktívak voltak. Az árfolyam egy mélypontot generált a 16 888 dollár közelében, és most konszolidálja a veszteségeket.

A 17 000 dollár felett enyhe emelkedés volt tapasztalható. A 17 000 dollár és a 100 órás mozgóátlag közelében mozog.

Továbbá kitörés történt közvetlenül a legutóbbi csúszás 23,6%-os Fib retracement vonala felett a 17 440 dolláros swingmagasról a 16 888 dolláros mélypontra.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) technikai kilátások

A BTC/USD pár órás grafikonján szintén áttörés történt egy jelentős csökkenő háromszög felett, amelynek ellenállása 17 000 dollár közelében van.

Felfelé egy közvetlen ellenállási szint 17 170 dollár közelében található.

Ez közel van a legutóbbi összeomlás 50%-os Fib retracement szintjéhez, amely a 17 440 dolláros swing csúcsról a 16 888 dolláros mélypontra esett vissza.

Az első nagy akadály 17 200 dollár közelében van, ahol az árfolyam újabb folyamatos emelkedésbe kezdhet.

A fenti leírás szerint az árfolyam a 17 450 dolláros ellenállás felé mozdulhat el.

A következő nagy akadály 17 500 dollár közelében van, amely felett az árfolyam rövid távon a 18 000 dolláros zóna felé emelkedhet.

Ha a Bitcoin nem tudja áttörni a 17 170 dolláros küszöbszintet, akkor további problémák jöhetnek. Lefelé a 16 880 dollár közelében van azonnali támasz.

A következő nagy támaszszint 16 800 dollárnál található. A 16 800 dolláros támaszszint alá történő letörés a 16 500 dolláros szint felé történő visszaesést jelezhet.

Minden további veszteség a kritikus 16 000 dolláros támasz zónát tesztelheti rövid távon.

bitcoin


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!