Rövidtávú XRP befektetők figyelem

-

A cikk írásakor az xrp eladók voltak fölényben, és valószínűleg jó védekezésük lesz a 0,384 dolláros területen.

A Bitcoin december 5-én is veszteséget ért el, amikor 17 300 dollárról 16 900 dollárra esett.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A 4 órás és 12 órás időtávon megőrizte bullish szerkezetét, de a 17 800 és 18 000 dollár közötti tartományban szigorú ellenállással néz szembe.

A piros zóna egy bullish order blokkot emelt ki, amelyet az XRP november 29-én hozott létre a négy órás időkeretben.

Közvetlenül az aznapi 0,384 dolláros zuhanás után az XRP elkezdett elfordulni, és feljebb kúszott, és elérte a 0,41 dollárt.

xrp

Forrás: ambcrypto.com

Ez azt mutatta, hogy a 0,384 dolláros régió jó keresleti zóna volt. Azóta azonban ezt a bullish sorrend blokkot többször tesztelték.

A Relative Strength Index (RSI) szintén a semleges 50 alá esett, jelezve, hogy a lendület határozottan lefelé mutat. A tőkeáramlás azonban nem támasztotta alá ezt az elképzelést.

A Chaikin Money Flow (CMF) +0,05 alá süllyedt, és nem utalt jelentős tőkeáramlásra a piacra vagy onnan a sajtó idején.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A felette lévő 0,3945 dolláros ellenállási szintet néhány nappal a cikk írása előtt ellenállásra fordították.

A 0,382 és 0,384 dollár közötti ár az elmúlt két hétben alacsonyabb időtávon volt jelentős.

Ennek a blokknak a szint közelében kialakulása adott jelentőséget.

xrp

Forrás: www.coinglass.com

November 21. óta az Open Interest lassan 334 millió dollárról 441 millió dollárra nőtt a legnépszerűbb tőzsdéken.

Ez idő alatt az XRP 0,352 dollárról 0,41 dollárra emelkedett. A cikk írásakor azonban az alacsonyabb időkeretű piac szerkezete bearish volt.

Ezért a korábban bullish pozícióban lévő piaci szereplők esésre kényszerülhetnek, ha az XRP meredek zuhanának indul.

Ez tovább növelné az eladási nyomást. Ennek az elképzelésnek ellentmondva, a kereskedés elmúlt néhány órájában a BTC újra tesztelte a 16 800 dolláros régiót, és felpattant.

Összefoglalva, az agresszív kereskedők a 0,386 dolláros régióban kereshetnek rövid bejegyzéseket XRP-re, 0,39 dolláros stop-loss mellett.

Ennek ellenére lehetséges volt a 0,39 dollár feletti elmozdulás is, ami szükségessé tenné, hogy a kereskedők elfogultságukat rövid távú bullish felé fordítsák.


Olvastad már? Michael Saylor: „Ethereum és a Ripple értékpapír-csalás követtek el”

Kiemelt kép: Crypto Rehberi

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!