Az ETH ára december 10-ig 922 dollárra eshet

-

Az ethereum dollárban kifejezett ára, amely jelenleg 1200 dollár körül mozog, várhatóan 922,66 dollárra esik december 10-ig, derül ki a Coincodex előrejelző grafikonjából.

Az ethereum mindazonáltal az előrejelzések szerint a következő kereskedési napot 1000 dollár felett zárja.

A Coincodex elemzése szerint jelenleg 15 technikai indikátor van az összesen 28-ból, amelyek medvés kilátásokat vetítenek előre az eszközre.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az ETH negatív trendje

A Coincodex digitális eszközváltó platform elemzése szerint az ETH dollárban kifejezett értéke december 10-ig várhatóan 922,66 dollárra csökken.

Az elemzés szerint az ether árfolyamának, amely december 7-én 1230 dolláron állt, közel 25%-kal kell csökkennie ahhoz, hogy ez az előrejelzés valóra váljon.

A Coincodex csapata a negatív árjóslathoz vezető néhány tényezőt megosztó jelentésében rámutat az ETH negatív trendjére is, amelyet a november 5. és december 5. közötti 21,5%-os csökkenés bizonyíthat.

Hasonlóképpen, a december 5-én véget ért 90 napos időszakban a kriptoeszköz árfolyama közel 23%-kal esett.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Medvés körülmények az Ethereum piacain

Az ETH negatív kilátásait magyarázva a Coincodex elmondta:

Az Ethereum közép távú trendje medvés, az ETH az elmúlt 3 hónapban [december 5-ig] -22,81%-kal esett. Az Ethereum hosszú távú képe negatív, mivel az ETH jelenleg -69,28%-os 1 éves árfolyamváltozást mutat. A tavalyi év ezen napján az ETH 4.220,95 dollárt ért.

Miután 2021. november 9-én elérte a 4.862,24 dolláros történelmi csúcsot, az ETH azóta közel 75%-kal csökkent.

Az Ethereum-piacokon uralkodó hangulat továbbra is nagyrészt medvés, 54%, azaz 15 technikai indikátor az összesen 28-ból támogatja ezt a jellemzést – ezért az áresés előrejelzése.

eth

Forrás: coincodex.com

A negatív előrejelzés ellenére azonban a Coincodex ETH előrejelzési grafikonja alapján úgy tűnik, hogy az ETH 1000 dollár alá esése csak 24 órán keresztül fog tartani.

Alig egy nappal az új 30 napos mélypont megdöntése után az ETH ára várhatóan december 11-ig 1.019,56 dollárig emelkedik.


Olvastad már? 100 millió dollárt szán a Gate.io kriptóipari befektetésekre

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: Koray Dere

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!