Bitcoin küszködik a 16 900 dolláros ellenállással

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árfolyama tovább zuhant a 17 000 dollár alá. Ha a BTC éppen a 17 000 dolláros ellenállási zóna felett zár, akkor elkerülheti a jelentős veszteséget.

Az árfolyam még nem tudott a 17 000 dolláros pivot mark felett maradni. A medvék aktívak voltak, a 16 800 dolláros támaszszint alá nyomultak.

Az árfolyam a 100 órás mozgóátlag alá esett, miután tesztelte a 16 700 dolláros szintet.

16 700 dollár közelében produkált egy mélypontot, és most a veszteségek megerősítése zajlik. Közvetlenül a 16 800 dolláros ellenállási szint felett enyhe emelkedés volt tapasztalható.

A Bitcoin árfolyama a 17 130 dolláros swingmagasról a 16 700 dolláros mélypontra történő legutóbbi csúszás 23,6%-os Fibonacci retracement szintje fölé emelkedett.

Az árfolyam 17 000 dollár alatt és a 100 órás mozgóátlag alatt kereskedik.

A BTC/USD pár óránkénti grafikonján egy kulcsfontosságú negatív trendvonal alakul ki, amelynek ellenállása 16 920 dollár közelében van.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) technikai előrejelzés

Felfelé a negatív trendvonal és a 16 920 dolláros szint azonnali ellenállásként működik.

Ez közel van a legutóbbi visszaesés 50%-os Fib retracement szintjéhez a 17 130 dolláros swing csúcsról a 16 700 dolláros mélypontra történő visszaesésről.

Az első nagy akadály 17 000 dollár környékén van, és az árfolyam újabb folyamatos emelkedésbe kezdhet.

A fent leirtak szerint az árfolyam a 17 200 dolláros ellenállás felé mozdulhat el.

A következő nagy ellenállás 17 450 dollár közelében van, amely felett az árfolyam rövid távon a 18 000 dolláros zóna felé húzódhat.

Ha a Bitcoin nem tudja áttörni a 17 000 dolláros határszintet, akkor további visszalépésekre kerülhet sor. Lefelé a 16 700 dollár közelében van azonnali támasz.

A következő nagy támaszszint 16 500 dollárnál található. A 16 500 dolláros támaszszint alatti áttörés a 16 000 dollár felé való visszaesést jelenthet.

Rövid távon a további veszteségek a 15 500 dolláros fordulópont zónája felé hajtják az árfolyamot.


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!