A kriptovilág heti legfontosabb történései 01.15.

-

Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Megszakítja a kapcsolatot a kriptoszponzorával a Ferrari

ferrari

A Ferrari-Velas partnerség 2021-től – évi 30 millió dolláros összegben – a rajongók elkötelezettségének növelését célozta meg a non-fungible tokenek (NFT) és más közös kezdeményezések révén.

Tovább olvasom…

Mark Cuban szerint kriptoimplóziót okozhat a wash trading

Mark Cuban

Mark Cuban, a Shark Tank sztárja és a Dallas Mavericks NBA-csapat tulajdonosa arra figyelmeztetett, hogy a következő kriptoimplózió a központi tőzsdéken történő „mosott kereskedések felfedezéséből és megszüntetéséből” eredhet.

Tovább olvasom…

Biztonsági tippek a kriptopénzekhez 2023-ra

kriptopénzek

James Check, a Glassnode vezető elemzője elmagyarázta a követőinek, hogy a privát kulcsok saját tárolása miért fontosabb, mint valaha, és abban is tippeket adott, hogy ezt hogyan lehet néhány egyszerű lépésben megtenni.

Tovább olvasom…

Bréking: 5 milliárd dollárt szerzett vissza az FTX – felépülhet a kriptopiac?ftx

Az FTX ügyvédje, Andy Dietderich szerint a bajba jutott kriptopénztőzsde „5 milliárd dollárnyi készpénzt és likvid kriptopénzeket szerzett vissza”.

Tovább olvasom…

A stabilcoinba menekülnek a brazilok az infláció elől

stabilcoin

A brazilok a stabilcoinok felé fordulnak, hogy megvédjék magukat a gazdasági körülmények ingadozásától.

Pozsár Zoltán szerint nyáron fordulatot vesz a Fed hozzáállása

fed

Az amerikai jegybank (FED) 2022 folyamán hétszer emelte az irányadó banki kamatlábat.

Tovább olvasom…

Új frissítésre készülnek az Ethereum fejlesztői

ethereum

Egy, a napokban tartott fejlesztői találkozó, a 2023 All Core Dev (ACD) során az ethereum fejlesztők felkészültek a publikus teszthálózaton való hard forkra.

Tovább olvasom…

Rendellenes állapot uralkodik a CME határidős kriptopiacán

cme

Bár a határidős ügyletek prémiumra váltottak, a „futamidős struktúra” továbbra is backwardationben van, ami óvatosságot jelez az intézmények körében.

Tovább olvasom…

Jamie Dimon szerint felhős az ég az USA gazdasága fölött

Jamie Dimon

A JPMorgan ügyvezetője Jamie Dimon a közelmúltban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egyfajta „gazdasági hurrikán” közeledtére figyelmeztetett.

Tovább olvasom…

Indulhat a Bitcoin emelkedése?

bitcoin

Örülnek a spekulánsok, a Bitcoin végre meghaladta a 20 ezer dolláros lélektani határt, és egyre többen optimisták, hogy további emelkedés következhet.

Tovább olvasom…

Prémiumcsoport a Kriptoworldön!

prémium

Kedves Olvasóink! Örömmel jelentjük be, hogy útjára indult a Kriptoworld prémium szolgáltatása.

Tovább olvasom…


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!