A kriptovilág heti legfontosabb történései 01.22.

-

Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Nexo Card rövid ismertetője

nexo

Az elmúlt évtizedben új pénzügyi cégek tucatjai jelentek meg a piacon. Itthon is hatalmas népszerűségnek örvend a Revolut, ami versenyképes alternatívát nyújt a normál bankokkal szemben.

Nexo Card rövid ismertetője

Fellélegezhettek a bitcoin-bányászok

bitcoinA hosszú kriptotélből való kilábalás első jeleként is lehet értelmezni, hogy a bitcoin árfolyama ismét 20 ezer dollár fölé kapaszkodott.

Tovább olvasom…

Kevin O’Leary, az FTX fizetett reklámozója további csődökre figyelmeztet

ftx

A Shark Tank népszerű műsorvezetője elmondta, a mostanában tapasztalható tőzsdei kiutalások nem fognak lassulni, és ez így a jó.

Tovább olvasom…

A Shiba inu (SHIB) rali, de meddig?

Shiba inu

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Nagyobb kitörés jöhet a 21.000 dollár után a bitcoin számára?

bitcoin

Ha a Bitcoin (BTC) árára vonatkozó előrejelzés a kereskedők vásárlási érdeklődése alapján készülne, akkor most felfelé ívelő pályán vagyunk.

Tovább olvasom…

Nem ért véget az FTX-saga – újabb veszteségek a kriptoipar számáraftx

Az FTX összeomlását követően egy vállalat úgy döntött, hogy átnevezi magát és kilép a kriptotérből.

Tovább olvasom…

Csődöt jelentett a Genesis

Genesis

A Genesis Global a legutóbbi cég, amely csődöt jelentett az FTX bedőlése által okozott káosz hatására.

Tovább olvasom…

„A kriptók 99,99%-a átverés”

kripto

Az ismert kriptokritikus, Nouriel Roubini egy nemrégiben tartott beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy a befektetőknek távol kellene maradnia a kriptopénzektől, hiszen azok 99,99%-a nem más, mint átverés és piramisjáték.

Tovább olvasom…

Prémiumcsoport a Kriptoworldön!

prémium

Kedves Olvasóink! Örömmel jelentjük be, hogy pár héttel ezelőtt útjára indult a Kriptoworld prémium szolgáltatása.

Tovább olvasom…


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Morgan Stanley megemeli a Bitcoin ETF-ek tétjét

A Morgan Stanley nemzetközi befektetési bank több alapnak is lehetővé akarja tenni, hogy felfedezzék a Bitcoin ETF-eket. A Morgan Stanley amerikai multinacionális befektetési bank benyújtotta az...

Miért szabott ki Oroszország tilalmat a kriptovalutákra?

2024. szeptember 1-jétől Oroszország szigorú korlátozásokat vezet be a kriptovaluták forgalomba hozatalára. A korlátozás azonban kizárja a joghatósága alatt kibocsátott eszközöket. Anatolij Akszakov lépésének célja, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 04.29.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) árfolyama az elmúlt napban esett, ami további eséstől való félelmet keltett. Ugyanakkor volt esély a trendfordulóra. Ha ez bekövetkezik, akkor a befektetők...

A legjobb mém érmék, amelyek készen állnak a májusi kitörésre

Vendégbejegyzés Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, a megfizethető mém érmék élénk érdeklődést váltanak ki a befektetőkből, akik a következő nagy nyereséget keresik. Ez a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!