A Shiba inu (SHIB) rali, de meddig?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba inu

A SHIB a cikk írásakor 0.00001237 dollár, és 17%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában.

Kedvezően alakul a közkedvelt Shiba Inu grafikonja, ezt a chart is visszaigazolja egy impulzív 22%-os markáns zöld gyertyával.

Amint kialakította a legutóbbi alacsonyabb alj (Lower Low) szintjét a SHIB, impulzív emelkedésnek vette kezdetét, ami egy új struktúra kezdetét jelentheti.

A felfelé irányuló struktúrába való fordulását a zónából való kitörés jelentette számunkra (0.00000938d dolláron található, zóna felső trendvonala), plussz a gyorsabb mozgóátlagok (21 EMA zöld) alulról fölfelé keresztezték a lassabb EMA-kat (50EMA fehér), ami bikás képet generált számunkra.

Elsődleges célállomása a Shibanak a 128 EMA (kék), majd 200 EMA (sárga) megérintése, de amint látható a grafikonon nem csak megérintette, tovább is száguldott a mozgóátlagon.

A volume indikátorról kiválóan leolvasható a folyamatosan növekvő vásárláói erő , így az RSI továbbra is a túladott zónában tartózkodik, egészen pontosan 85.66-os túlvásárolt értéken áll jelen pillanatban.

Elképzelhető a további száguldása fölfelé ívelő tartományokban, ami megtörténhet anélkül, hogy visszatesztelne az árfolyam, akár az EMA-kra, akár az alsóbb támasz szintekre.

Amennyiben elkezdődik a SHIB korrekciója, az első korrektív szint, az alatta lévő 0.00001169 támasz szint, de a 200 EMA visszatesztelés lenne a legfontosabb az árfolyam további egészséges növekedéséhez.

További emelkedés esetén az árfolyam fölötti meghatározó tartományok 0.00001391, és 0.00001486 dolláron található ellenállás szint, amit elérhet a SHIB, ha kitart ez a fantasztikus piaci hangulat és megnövekedett volume szint.

Shiba inu

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!