A Fantom (FTM) legújabb projektje

-

A Fantom [FTM], a digitális eszközök és dAppok nyílt forráskódú intelligens szerződéses platformja január 20-án bejelentette az Ecosystem Vault elindítását.

Az Ecosystem Vault a Fantom blokkláncra épülő projekteket finanszírozná.

A sajtóközlemény szerint:

“A Vault egy új alap, amelynek célja, hogy a Fantom építőit megerősítse azáltal, hogy decentralizált lehetőséget kínál a projektek, ötletek és alkotások finanszírozására egy közösség által vezérelt döntési folyamaton keresztül.”

Az ökoszisztéma-tárat egy erre vonatkozó javaslat alapján indították el, amelyről 2022 júliusában szavaztak és fogadták el.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ez egy közösség által ellenőrzött alap, amelyet úgy finanszíroznak, hogy a Fantom tranzakciós díjainak 10%-át átirányítják a Vaultba az FTM token égési rátájának csökkentésével.

A Dune Analytics adatai szerint az elmúlt 20 napban 8,58 millió tranzakciót hajtottak végre a Fantom hálózaton.

Január végéhez közeledve azonban még nem tudni, hogy a hálózat tranzakcióinak száma a hónapban kevesebb lesz-e, mint a decemberben regisztrált 16,36 millió tranzakció.

Összehasonlításképpen, a Fantom havi tranzakciószáma 2022 júliusa óta folyamatosan csökken. Azóta 68%-kal zuhant.

Fantom

Forrás: dune.com

Továbbá január 2-án az aktív és az új felhasználók száma jelentősen megugrott – derült ki a Dune analitikai adataiból.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Azóta ez is csökkent. Január 20-án a hálózaton 4900 új cím jött létre, 51 490 napi aktív cím mellett.

Fantom

Forrás: dune.com

Az elmúlt hónapban az általános kriptopiacon tapasztalt emelkedő tendenciával az FTM árfolyama 70%-kal emelkedett, derült ki a CoinMarketCap adataiból. Az írás pillanatában az altcoin 0,3462 dolláron cserélt gazdát.

Egy nemrégiben végzett on-chain adatértékelés kimutatta, hogy az FTM token esetében az elmúlt 30 napban megnőtt a hálózati aktivitás.

Ha érdekelnek a befektetések, akkor látogass el Ádám YouTube csatornájára, ahol kripto tartalmakkal is találkozhatsz.

Az adatok szerint a tokennel kereskedő aktív tárcák napi száma 132%-kal emelkedett.

Hasonlóképpen, az FTM token a vizsgált időszakban megugrott a kereslet. Ezt bizonyítja az FTM hálózaton naponta létrehozott új címek számának jelentős, 80%-os növekedése.

Ez pozitív jel a Fantom közösség számára, mivel arra utal, hogy egyre többen vásárolták és használták a natív tokent.

Fantom

Forrás: santiment.net

Olvastad már? Eladóvá válhat a Coindesk

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!