Megállíthatatlanul dübörög a hazai INLOCK közösségi kölcsönplatform

-

Szinte minden héten megörvendezteti valamilyen újdonsággal felhasználóit a hazai fejlesztésű INLOCK közösségi kölcsönplatform.
Alig pár hét telt el legutóbbi nagy fejlesztésük óta, mégsem tűnik úgy, hogy pihenésre adná a fejét a Csabai Csaba kriptovállalkozó és -blogger által vezetett vállalkozás csapata.

A mai napon is négy új token bevezetését jelentették be, amellyel 14-re növekszik majd a náluk kamatoztatható kriptoeszközök száma. Ezekről annyit tudunk, hogy kettő közülük stabilcoin (USD Tether és DAI), kettő pedig valamilyen defitoken, amelyekről még nem rántották le a leplet.

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne

Nagyjából egy éve annak, hogy utoljára véleményeztük a szolgáltatást, az akkori kritikáinkra pedig úgy néz ki, nem legyintettek.
Szeptember 10-én hajtották végre eddigi talán legnagyobb fejlesztésüket, amelynek köszönhetően egy teljesen intuitív és felhasználóbarát felületet sikerült megalkotniuk.
Korábban ugyanis a felhasználóknak maguknak kellett lekötniük kriptopénzeiket meghatározott időre, ha kamatra szerettek volna belőlük szert tenni. A kölcsönadás 100 dollár minimális összegtől volt elérhető, és szintén kezdeményezni kellett (hacsak nem használtuk az automatikus kihelyezés lehetőséget).
A frissítéssel azonban mindezen hátráltató tényezők teljesen eltűntek. A felhasználóknak nincs más dolguk, mint beutalniuk a kriptót, amely után minden szerdán megkapják a kamatbevételeiket.
Az ILK saját fejlesztésű tokenjük szintén nagyobb szerepet kapott, segítségével ugyanis a kamatok növelésére nyílik lehetőség. Elegendő ILK-token esetén a USDC kriptopénz után járó kamatok így akár a 8%-ot is meghaladhatják évente (APY)!

Mindeközben természetesen a már meglévő ügyfélbázisukról sem feledkeznek meg. Október 3-án minden olyan felhasználójukat 400 ILK tokennel (~1 dollár) jutalmazták, akik az azt megelőző héten legalább egyszer beléptek fiókjukba.
Kazár Viktória, az INLCOK audit és compliance menedzsere a Telegramon elárulta, miszerint ebben a fajta ajándékban most 1200 ügyfelük részesült.
Az INLOCK korábbi nagy durranása az újonnan létrejött, Filbfilb által vezetett Decentrader nevű kereskedési tanácsadó felülettel való együttműködésük volt.
Ez a partnerség része az ún. white label programjuknak, amelynek keretén belül különféle platformok natív felületén kapnak szolgáltatásnyújtási lehetőségeket, ezzel is növelve a potenciális ügyfelek számát.
Izgatottan várjuk, mivel készülnek még a továbbiakban – mint ahogy arra is kíváncsiak vagyunk, melyik lesz az a két bevezetésre kerülő defitoken, amelyeket ma harangoztak be.
Ha te sem szeretnél lemaradni a hazai kriptovilág legdinamikusabban fejlődő vállakozásának híreiről, csatlakozz Telegram-csatornájukhoz.
Ha szeretnéd kipróbálni a magyar fejlesztésű platform szolgáltatásait, regisztrálhatsz promóciós linkünkön keresztül, ezzel is támogatva a munkánkat.

Olvastad már? A részvételi problémák ellenére 90%-ig készen áll az Ethereum 2.0 indulásának próbája

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano skálázási erőfeszítései ígéretesnek tűnnek

A Cardano (ADA) az utóbbi időben nagy erőfeszítéseket tett a blokklánc skálázására. A Cardano ütemtervében megemlítette a negyedik korszakukat, amelyet BASHO-nak neveztek el. Ez az optimalizálás...

Bullish jeleket mutat a Ripple (XRP)

Prémium Ripple Március 21.-én a Ripple 30%-kal drágult, miután újra felerősödött az optimizmus, hogy a Ripple Labs megnyerheti a SEC-perét. A 0,3733 dollárról 0,493 dollárra ugrott, de visszatért,...

Az AAVE győzedelmeskedik ezekben a mutatókban

Az Aave (AAVE) összértéke a március 25-én véget ért héten 8,69%-kal nőtt. Az egyedi intelligens szerződéses letétek emelkedése a protokollt tette a legjobban teljesítő protokollt,...

Chainlink technikai elemzés 03.25.

Prémium Chainlink  Több eladási akciót figyeltek meg, és ez tükröződik a legfrissebb Chainlink árfolyam-elemzésben is, amely a mai napra vonatkozóan csökkenő jeleket mutat. A 2023. március 23.-i, 7,62...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!