Megállíthatatlanul dübörög a hazai INLOCK közösségi kölcsönplatform

-

Szinte minden héten megörvendezteti valamilyen újdonsággal felhasználóit a hazai fejlesztésű INLOCK közösségi kölcsönplatform.
Alig pár hét telt el legutóbbi nagy fejlesztésük óta, mégsem tűnik úgy, hogy pihenésre adná a fejét a Csabai Csaba kriptovállalkozó és -blogger által vezetett vállalkozás csapata.

A mai napon is négy új token bevezetését jelentették be, amellyel 14-re növekszik majd a náluk kamatoztatható kriptoeszközök száma. Ezekről annyit tudunk, hogy kettő közülük stabilcoin (USD Tether és DAI), kettő pedig valamilyen defitoken, amelyekről még nem rántották le a leplet.

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne

Nagyjából egy éve annak, hogy utoljára véleményeztük a szolgáltatást, az akkori kritikáinkra pedig úgy néz ki, nem legyintettek.
Szeptember 10-én hajtották végre eddigi talán legnagyobb fejlesztésüket, amelynek köszönhetően egy teljesen intuitív és felhasználóbarát felületet sikerült megalkotniuk.
Korábban ugyanis a felhasználóknak maguknak kellett lekötniük kriptopénzeiket meghatározott időre, ha kamatra szerettek volna belőlük szert tenni. A kölcsönadás 100 dollár minimális összegtől volt elérhető, és szintén kezdeményezni kellett (hacsak nem használtuk az automatikus kihelyezés lehetőséget).
A frissítéssel azonban mindezen hátráltató tényezők teljesen eltűntek. A felhasználóknak nincs más dolguk, mint beutalniuk a kriptót, amely után minden szerdán megkapják a kamatbevételeiket.
Az ILK saját fejlesztésű tokenjük szintén nagyobb szerepet kapott, segítségével ugyanis a kamatok növelésére nyílik lehetőség. Elegendő ILK-token esetén a USDC kriptopénz után járó kamatok így akár a 8%-ot is meghaladhatják évente (APY)!

Mindeközben természetesen a már meglévő ügyfélbázisukról sem feledkeznek meg. Október 3-án minden olyan felhasználójukat 400 ILK tokennel (~1 dollár) jutalmazták, akik az azt megelőző héten legalább egyszer beléptek fiókjukba.
Kazár Viktória, az INLCOK audit és compliance menedzsere a Telegramon elárulta, miszerint ebben a fajta ajándékban most 1200 ügyfelük részesült.
Az INLOCK korábbi nagy durranása az újonnan létrejött, Filbfilb által vezetett Decentrader nevű kereskedési tanácsadó felülettel való együttműködésük volt.
Ez a partnerség része az ún. white label programjuknak, amelynek keretén belül különféle platformok natív felületén kapnak szolgáltatásnyújtási lehetőségeket, ezzel is növelve a potenciális ügyfelek számát.
Izgatottan várjuk, mivel készülnek még a továbbiakban – mint ahogy arra is kíváncsiak vagyunk, melyik lesz az a két bevezetésre kerülő defitoken, amelyeket ma harangoztak be.
Ha te sem szeretnél lemaradni a hazai kriptovilág legdinamikusabban fejlődő vállakozásának híreiről, csatlakozz Telegram-csatornájukhoz.
Ha szeretnéd kipróbálni a magyar fejlesztésű platform szolgáltatásait, regisztrálhatsz promóciós linkünkön keresztül, ezzel is támogatva a munkánkat.

Olvastad már? A részvételi problémák ellenére 90%-ig készen áll az Ethereum 2.0 indulásának próbája

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!