Megállíthatatlanul dübörög a hazai INLOCK közösségi kölcsönplatform

-

Szinte minden héten megörvendezteti valamilyen újdonsággal felhasználóit a hazai fejlesztésű INLOCK közösségi kölcsönplatform.
Alig pár hét telt el legutóbbi nagy fejlesztésük óta, mégsem tűnik úgy, hogy pihenésre adná a fejét a Csabai Csaba kriptovállalkozó és -blogger által vezetett vállalkozás csapata.

A mai napon is négy új token bevezetését jelentették be, amellyel 14-re növekszik majd a náluk kamatoztatható kriptoeszközök száma. Ezekről annyit tudunk, hogy kettő közülük stabilcoin (USD Tether és DAI), kettő pedig valamilyen defitoken, amelyekről még nem rántották le a leplet.

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne

Nagyjából egy éve annak, hogy utoljára véleményeztük a szolgáltatást, az akkori kritikáinkra pedig úgy néz ki, nem legyintettek.
Szeptember 10-én hajtották végre eddigi talán legnagyobb fejlesztésüket, amelynek köszönhetően egy teljesen intuitív és felhasználóbarát felületet sikerült megalkotniuk.
Korábban ugyanis a felhasználóknak maguknak kellett lekötniük kriptopénzeiket meghatározott időre, ha kamatra szerettek volna belőlük szert tenni. A kölcsönadás 100 dollár minimális összegtől volt elérhető, és szintén kezdeményezni kellett (hacsak nem használtuk az automatikus kihelyezés lehetőséget).
A frissítéssel azonban mindezen hátráltató tényezők teljesen eltűntek. A felhasználóknak nincs más dolguk, mint beutalniuk a kriptót, amely után minden szerdán megkapják a kamatbevételeiket.
Az ILK saját fejlesztésű tokenjük szintén nagyobb szerepet kapott, segítségével ugyanis a kamatok növelésére nyílik lehetőség. Elegendő ILK-token esetén a USDC kriptopénz után járó kamatok így akár a 8%-ot is meghaladhatják évente (APY)!

Mindeközben természetesen a már meglévő ügyfélbázisukról sem feledkeznek meg. Október 3-án minden olyan felhasználójukat 400 ILK tokennel (~1 dollár) jutalmazták, akik az azt megelőző héten legalább egyszer beléptek fiókjukba.
Kazár Viktória, az INLCOK audit és compliance menedzsere a Telegramon elárulta, miszerint ebben a fajta ajándékban most 1200 ügyfelük részesült.
Az INLOCK korábbi nagy durranása az újonnan létrejött, Filbfilb által vezetett Decentrader nevű kereskedési tanácsadó felülettel való együttműködésük volt.
Ez a partnerség része az ún. white label programjuknak, amelynek keretén belül különféle platformok natív felületén kapnak szolgáltatásnyújtási lehetőségeket, ezzel is növelve a potenciális ügyfelek számát.
Izgatottan várjuk, mivel készülnek még a továbbiakban – mint ahogy arra is kíváncsiak vagyunk, melyik lesz az a két bevezetésre kerülő defitoken, amelyeket ma harangoztak be.
Ha te sem szeretnél lemaradni a hazai kriptovilág legdinamikusabban fejlődő vállakozásának híreiről, csatlakozz Telegram-csatornájukhoz.
Ha szeretnéd kipróbálni a magyar fejlesztésű platform szolgáltatásait, regisztrálhatsz promóciós linkünkön keresztül, ezzel is támogatva a munkánkat.

Olvastad már? A részvételi problémák ellenére 90%-ig készen áll az Ethereum 2.0 indulásának próbája

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!