A legjobb altcoinok, amelyekkel májusban 10x profitot lehet elérni

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac zsong az aktivitástól, ahogy a 2024-re várt bikafutás beindul. Többen keresik a következő nagy mozgatórugót, amely jelentős hozamot hozhat.

Ebben a cikkben közelebbről megvizsgálunk néhány altcoint, amelyek ígéretesnek tűnnek idén májusban.

A mostani piaci trendek kihasználása kulcsfontosságú lehet azok számára, akik a befektetéseik megsokszorozására törekszenek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Olvasd tovább, hogy megtudd, mely érmék vezethetnek a jelentős nyereségek elérésében.

A BlastUP token az előrejelzések szerint 1000%-kal fog emelkedni az év végére

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciáljával a kriptoipar egyik fő erejévé válhat.

Ez a Blast-on úttörő szerepet betöltő launchpad már több mint 12.000 aktív felhasználót vonzott.

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 5 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP tokent a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal ugorhat az egekbe.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segítségével a kripto startupok gyorsabban növekedhetnek és többet kereshetnek. A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett.

A BlastUP rohamosan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform alapköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

Az Ondo jelenlegi árfolyamtrendjei és kiegyensúlyozott előrejelzései

Az Ondo (ONDO) jelentős ingadozásokat szenvedett el. Az utóbbi időben az árfolyama 0,64 és 1,03 dollár között mozog. Az elmúlt héten az ONDO értéke 3,47%-kal nőtt, bár az elmúlt egy hónapban 11,10%-os csökkenést mutatott.

Ha tágabb időtávot nézünk, az elmúlt hat hónap 2646,9%-os növekedéssel sikertörténetet mondhat el.

Az ármozgások nem voltak sem szigorúan impulzívak, sem tisztán korrekciósak, az emelkedések és a csökkenések keveredését mutatják.

Az ONDO-ra nézve a kép egyszerre ígéretes és elővigyázatos.

Az optimizmust az elmúlt fél év nagy rallyja adja, ami arra utal, hogy az érdeklődés növekszik, és hogy az ONDO potenciálisan áttörheti az 1,24 dolláros közeli ellenállást.

Az óvatosság azonban ajánlott, mivel fennáll a lehetőség, hogy a legközelebbi támaszra, 0,47 dollárra esik vissza, figyelembe véve az elmúlt hónap csökkenését.

Miközben a mozgóátlagok stabilitást jeleznek, a mérsékelt Relative Strength Index (RSI) és a Stochastic arra utal, hogy az ONDO nem túlvásárolt vagy túladott, így mind felfelé, mind lefelé irányuló ármozgások lehetőségére utal.

A BONK jelenlegi áringadozásai és jövőbeli meglátásai

A Bonk árfolyama jelentős változásokat látott. Hat hónap alatt 4474,12%-kal ugrott meg, ami nagy figyelmet keltett.

Csak múlt héten 74,46%-kal emelkedett. Ha azonban az elmúlt egy hónapot nézzük, akkor 3,76%-kal csökkent. Most az árfolyam 0,0000153 dollár és 0,0000243 dollár között mozog, ami felfelé és lefelé irányuló lépéseket mutat, de nem túl szélsőséges.

A Bonk szempontjából kétféleképpen alakulhat. Elképzelhető, hogy az érdeklődés tovább növekszik, és az árfolyam a következő fal felé tarthat, amit elér, 0,0000277 dollárnál.

Ám az óvatosság a kulcs, mert a BONK visszapattanhat, és egy erős padló a 0,0000098 dollárnál tartja. A friss aktualitások és a piaci érzések fogják irányítani, hogy merre tart legközelebb.

A Pepe (PEPE) árdinamika és előrejelzés

A Pepe (PEPE) 0,00000497 és 0,00000660 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten az érme 49,43%-ot ugrott, ami erős emelkedési lendületet mutat.

Az elmúlt hónapban azonban a PEPE 9,74%-ot esett. Kicsinyítve, a hat hónapos kép fényesebb, 528,01%-os csillagászati emelkedéssel.

Az érem mozgása impulzív kiugrások és időszakos korrekciós fázisok keverékére utal.

A PEPE rövid távú kilátásai azt mutatják, hogy elérheti a 0,00000723 dollárt, a legközelebbi ellenállást. Azon túl a 0,00000885 dollár a következő akadály.

A támogatás szilárdabb a 0,00000397 dollárnál, majd a mélyebb mélypont a 0,00000234 dollárnál található. Bár a közelmúltbeli emelkedések optimizmust kelthetnek, a kiegyensúlyozott nézet figyelembe veszi a visszahúzódás lehetőségét.

A 0,00000692 dolláros 100 napos átlag felett maradva a vevőket ösztönözheti, de az alá merülés óvatosságot jelezhet.

Optimism (OP) árfolyam áttekintés és előrejelzés

Az Optimism (OP) árfolyammozgások korrekciósnak tűnnek az utóbbi időben. Egy hét alatt az OP árfolyama körülbelül 10,69%-kal emelkedett.

Az elmúlt hónapban azonban mintegy 37,86%-kal esett vissza. Az elmúlt hat hónapban az ár 75,42%-kal emelkedett.

Jelenleg az árak 2,15 és 2,64 dollár között mozognak, ami a közelmúltbeli bizonytalanságra utal.

Előretekintve, az Optimism különböző utakkal nézhet szembe. Amennyiben a vevők átveszik az irányítást, az árfolyam megcélozhatja a 2,83 dolláros ellenállási szintet, és esetleg elérheti a 3,32 dolláros szintet.

Amennyiben az eladók erősebben nyomulnak, az árak 1,85 dollárig vagy akár 1,37 dollárig is süllyedhetnek.

A Relative Strength Index (RSI) 36,11-es értékével az OP még nem tekinthető sem túlvásároltnak, sem túladottnak, ami arra utal, hogy az ár bármelyik irányba elmehet.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

Összefoglalva, az altcoinok ONDO, BONK, PEPE és OP érdekes lehetőségeket kínálnak, de nem biztos, hogy rövid távon olyan jelentős nyereséget hoznak, mint mások.

Helyette a BlastUP emelkedik ki májusban, magas potenciális hozamot ígérve. Ez a projekt a szilárd koncepciójának és a tágabb Blast ökoszisztémába való integrációjának köszönhetően tündököl.

A jelentős hozamot keresők számára a BlastUP az elsődleges érme, amelyet ebben a hónapban befektetési céllal érdemes megfontolni.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!