A legjobb 5 kripto az előrejelzések szerint berobban ebben a bikafutamban

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca a 2024-es bikafutás lendületének növekedésével pezseg a várakozástól, ami felhívja a figyelmet a kivételes ígéretet mutató érmék egy kiválasztott csoportjára.

Jelen elemzés öt olyan kriptovalutára világít rá, amelyek várhatóan jelentős előrelépéseket tesznek ebben az időszakban.

Éles szemmel figyelve a piaci mozgásokat és a növekedési potenciált, ezek a választások teljesítményükkel és lehetőségeikkel tűnnek ki.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a tájékoztató jellegű írás útmutatóként szolgál annak megértéséhez, hogy mely érmék vezethetik a jelenlegi felfutást, és miért rejlik bennük ekkora potenciál.

A CYBRO előértékesítése: Ismerd meg a legelső Earn Marketplace-t a Blast-on

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto bevételek számára.

A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

A CYBRO mostantól vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,020 dollártól darabonként, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent.

A tokenek tulajdonosai kedvezményes hozzáférést biztosítanak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel fogja felvértezni a felhasználókat a fokozott jövedelemtermeléshez, mint például a staking, a leverage farming és a kölcsönzés.

A Blast versenykamatát fokozva a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amelyet a legmodernebb kripto-fiat és önmegőrző opciók erősítenek meg.

A stakingeken túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdropot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>A CYBRO előértékesítése már most él<<

Optimism: A kiegyensúlyozott árelemzés

Az Optimism árfolyamában változatos mozgások történtek. Az árfolyam egy hét alatt 7,73%-kal emelkedett.

Egy hónapon belül 38,83%-kal esett. Hat hónap alatt 74,71%-kal ugrott meg. Jelenleg az érme a 2,14 és 2,64 dollár közötti tartományban mozog.

A mozgások keveredését mutatja, a jelenlegi tendencia a megadott mutatók alapján nem egyértelműen egy erős felfelé (impulzív) vagy lefelé (korrekciós) trend felé mutat.

Előretekintve, az Optimizmus árfolyama mindkét irányba elmehet. Lehetőség van a növekedésre, ami a következő ellenállás felé tolhatja a 2,83 dollárnál, és esetleg a 3,32 dollárnál, ha a kriptopiac jól teljesít.

Ugyanakkor óvatosságra int, mivel az árfolyam az 1,85 vagy akár az 1,37 dolláros támaszszintekig eshet, különösen, ha a szélesebb piac kihívásokkal néz szembe.

A mutatók, mint az RSI és a MACD semleges piaci momentumot mutatnak, ami arra utal, hogy a jövőbeli ár bármelyik irányba kilenghet.

Az Ondo árfolyamának áttekintése: Lassú fellendülés vagy volatilis lejtmenet?

Az Ondo (ONDO) árfolyama jelenleg 0,64 és 1,03 dollár között mozog, az elmúlt hat hónapban jelentős emelkedést mutat. Az egyhetes árváltozás 3,81%-os szerény emelkedést mutat, míg az egyhavi árváltozás 9,26%-os csökkenést jelez.

Az ármozgások úgy tűnik, hogy korrekciós fázisban vannak, mivel a 36,70-es Relative Strength Index (RSI) az erős lendület hiányára utal, és a MACD szintje közel lapos, -0,01-es értéken áll.

Előretekintve, az ONDO kényes egyensúlyi helyzet előtt áll. Az optimista előrejelzések az 1,24 dolláros legközelebbi ellenállás áttörésétől függenek, ami potenciálisan az 1,63 dolláros második ellenállási szint felé való nyomuláshoz vezethet.

Az óvatosság ajánlatos, mivel ha az árfolyam esik, akkor a 0,47 dollárnál találhat támaszt, vagy akár a 0,09 dollárnál lévő második támaszszintre is eshet.

Az érme teljesítményét valószínűleg a szélesebb piaci trendek és a befektetői hangulat fogja befolyásolni.

A Polygon árfolyammozgása és elemzése

A MATIC vegyes teljesítményt mutat, a jelenlegi árfolyamsáv 0,64 és 0,77 dollár között mozog. Az elmúlt héten a MATIC értéke 6,22%-kal emelkedett, ami fellendülést mutat, de a havi nézet másról árulkodik, hiszen 31,45%-os meredek esést mutat.

Az érme elmúlt 6 hónapos mozgása összességében pozitív képet fest, 15,65%-os emelkedést mutat.

A legutóbbi trendek egy korrekciósabb mozgásra utalnak, mivel az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint az RSI közel 47,64, sem túlvett, sem túladott állapotokat nem jeleznek.

A MATIC árfolyamának jövőbeli útja mindkét irányba változhat, a potenciális növekedést a legutóbbi heti lendület jelzi, szemben a havi csökkenés által mutatott medvés hangulattal.

A 0,83 dolláros szint átlépése megnyitná az utat a 0,96 dolláros második ellenállási szint felé, de a 0,56 dolláros támaszszint alá kerülve a 0,43 dolláros szintet tesztelhetné.

Az óvatos optimizmus és a realista szemlélet keveredésével a MATIC befektetőinek mindkét forgatókönyvre fel kell készülniük, mivel tudják, hogy a piaci dinamika jelentős változásokat idézhet elő.

Aptos ármozgás és trendek

Az Aptos (APT) árfolyama meredeken esett, közel 6%-ot esett az elmúlt héten. A hónap során a veszteség sokkal meredekebb, több mint 50%-os. Ennek ellenére az elmúlt hat hónapban több mint 30%-os növekedést mutatott.

A jelenlegi árfolyam 8,96 és 10,66 dollár között ingadozik. A mutatók azt sugallják, hogy a mozgások nem erősen impulzívak és nem is korrekciósak, de az RSI és a Stochastic enyhén az eladási nyomás felé hajlik.

Az APT-re nézve az óvatos optimizmus ajánlott. Noha a közelmúltbeli csökkenések aggaszthatják a befektetőket, a hathónapos pozitív trendet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az ár most a 100 napos átlag alatt van, ami gyengeségre utal.

Azonban a 7,93 dolláros legközelebbi támasz és a 11,33 dolláros ellenállás közötti viszonylagos stabilitás miatt van lehetőség a fellendülésre.

Míg a közvetlen hozamok bizonytalanok lehetnek, az APT árfolyama lendületet kaphat, ha a szélesebb piaci feltételek javulnak.

Következtetés

A jelenlegi bikafutásban az olyan kriptovaluták, mint az OP, az ONDO, a MATIC és az APT ígéretesnek tűnnek, de rövid távú potenciáljuk korlátozottnak tűnik.

A kiemelkedő a CYBRO, egy innovatív earn marketplace, amely a Blast blokklánc hozamképességeit használja ki.

A 2024 második negyedévére tervezett első megjelenésével a CYBRO vonzó lehetőségként pozícionálja magát a korai részvételből tőkét kovácsolni kívánó befektetők számára.

A korai résztvevők a CYBRO tokenek előértékesítésének előnyeit élvezhetik, ami meggyőző lehetőséget kínál azoknak, akik be szeretnének fektetni a feltörekvő piacba.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!